Σε ιδιωτικό νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας εισήχθη αργά το βράδυ της Τετάρτης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, καθώς υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 81χρονος ασθενής υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική. Είναι υπό συνεχή παρακολούθηση, καθώς πάντα οι πρώτες ώρες μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο είναι κρίσιμες και καθορίζουν την περαιτέρω έκβαση της υγείας του ασθενούς.

Με εγκεφαλικό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Ο τέως βασιλιάς, που τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Ερμιονίδα, αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Εκεί το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η εσπευσμένη μεταφορά του στην Αθήνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τέως βασιλιάς παθαίνει εγκεφαλικό επεισόδιο. Πριν από τέσσερα χρόνια, τέλη Νοεμβρίου του 2016, νοσηλεύτηκε λίγες μέρες ξανά στο ίδιο νοσοκομείο, με ανάλογα συμπτώματα.

Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται ιατρική ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι ο ασθενής είναι αρκετά επιβαρυμένος – το τελευταίο διάστημα κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. Στο πλευρό του πάντα η σύζυγός του Άννα Μαρία.

Διαβάστε επίσης

Ηλίας Μόσιαλος: Με την Όμικρον θα κολλήσουν πολύ περισσότεροι από ό,τι με τη Δέλτα

Αιθέρια έλαια: Οι θεραπευτικές ιδιότητες και ο τρόπος χρήσης

 

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.