Χειροτονήθηκε διάκονος και ιερέας ο καθηγητής Δημήτρης Λινός

Διάκονος και ιερέας χειροτονήθηκε ο Δημήτρης Λινός, ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και σύζυγος της καθηγήτριας επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού.

Διάκονος και στη συνέχεια ιερέας ο Δημήτρης Λινός

Το Σάββατο (04.12.2021), ο καθηγητής χειροτονήθηκε διάκονος σε μοναστήρι της Αγιάς, από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος, Ιγνάτιο και την Κυριακή στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου, ιερέας.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr η οικογένεια Λινού επιθυμούσε η τελετή να είναι μια προσωπική τους στιγμή χωρίς δημοσιότητα, ενώ στο γυναικείο μοναστήρι υπάρχει διαχρονική σχέση με την ηγουμένη θεοδέκτη.

Ο καθηγητής ο ο οποίος είναι από τους βασικούς συνεργάτες του Θεραπευτηρίου «Υγεία» θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ιατρική. Ο Δημήτρης Λινός ήταν ανέκαθεν πολύ πιστός και δεν έχανε την ευκαιρία να υπογραμμίζει την σημασία της πίστης σε πολλά άρθρα του. Για πολλούς πάντως αποτελεί έκπληξη η επιλογή του.

Πηγή φωτό: facebook

Διαβάστε επίσης

Βέλη της Merck εναντίον της Pfizer για το χάπι κατά του κορονοϊού

Η επόμενη πανδημία μπορεί να είναι πολύ πιο φονική, προειδοποιεί η δημιουργός του εμβολίου Οξφόρδης/AstraZeneca

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.