Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για το “τέρας” Marilyn Manson: Πώς φυλάκιζε και βασάνιζε γυναίκες

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το περιοδικό Rolling Stone για τις αδιανόητες πράξεις του Marilyn Manson σε βάρος γυναικών. Ο διάσημος εκκεντρικός τραγουδιστής που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, είχε στο διαμέρισμά του ηχομονωμένο χώρο, όπου φέρεται να έκλεινε γυναίκες, για να τις βασανίσει ψυχολογικά!

Στο πλαίσιο της έρευνας, που διήρκεσε εννέα μήνες, το Rolling Stone μίλησε με περισσότερους από 55 ανθρώπους που έχουν γνωρίσει τον Marilyn Manson, ανάμεσά τους κάποιες από τις γυναίκες που τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική ή ψυχολογική κακοποίηση. Τρεις γυναίκες που μίλησαν στο περιοδικό, ανάμεσά τους και η ‘Εσμε Μπιάνκο που συμμετείχε στο Game of Thrones, έχουν κάνει μήνυση στον τραγουδιστή.

Ένα “τέρας” που βασάνιζε γυναίκες!

Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει σκιαγραφούν την εικόνα ενός ανθρώπου που προσέγγιζε τις γυναίκες με κολακείες και «μαύρο» χιούμορ προτού εμφανίσει ένα μοτίβο κακοποίησης που φέρεται να περιελάμβανε μαστίγωμα, χάραγμα αρχικών στο δέρμα, αναγκαστικό εγκλεισμό και βιασμό. Γυναίκες κατηγορούν τον Manson πως τους προσέφερε ναρκωτικά, αλκοόλ ενώ έλεγχε τις διατροφικές τους συνήθειες αλλά και τον ύπνο τους.

Υποστηρίζουν πως τις κρατούσε αιχμάλωτες, μέχρι να υποκύψουν στη θέλησή του. Αν ήθελαν να τον εγκαταλείψουν, απειλούσε να αυτοκτονήσει ή και να τις σκοτώσει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Σύμφωνα με το Rolling Stone, στο διαμέρισμα του τραγουδιστή υπήρχε ηχομονωμένος χώρος που προσομοίαζε σε κελί εγκλεισμού, το οποίο χρησιμοποιούσε για να βασανίζει γυναίκες ψυχολογικά.

Συνεργάτες και πρώην σύντροφοί του είπαν στο περιοδικό πως ο τραγουδιστής «εξόριζε» γυναίκες εκεί και τις κρατούσε για ώρες προκειμένου να τις τιμωρήσει για τα παραμικρά «παραπτώματα». Ο ίδιος το έλεγε «το δωμάτιο των κακών κοριτσιών».

Η Άσλεϊ Γουόλτερς, πρώην συνεργάτιδά του που τον έχει μηνύσει για σεξουαλική επίθεση μεταξύ άλλων, δηλώνει ότι ο Marilyn Manson απολάμβανε να λέει σε άλλους για αυτό τον θάλαμο. Ο πρώην βοηθός του, Ράιαν Μπράουν αν και αρνείται ότι είδε γυναίκες να κλείνονται στο συγκεκριμένο δμάτιο, λέει πως «ήταν γνωστό ότι έτσι το έλεγαν όλοι».

Η Άσλεϊ Μόργκαν Σμιθλάιν, που του έχει κάνει μήνυση για σεξουαλική επίθεση και παράνομη φυλάκιση μεταξύ άλλων, λέει ότι επανειλημμένα την είχε αναγκάσει να μείνει για ώρες σε αυτό τον χώρο, όταν είχαν σχέση. «Στην αρχή το έκανε να ακούγεται cool. Μετά, το έκανε να ακούγεται πολύ τιμωρητικό. Ακόμη κι αν ούρλιαζα, κανένας δεν θα με άκουγε. Στην αρχή παλεύεις και εκείνος απολαμβάνει την πάλη. Έμαθα να μην το παλεύω, γιατί του έδινα αυτό που ήθελε. Απλά πήγαινα κάπου αλλού με το μυαλό μου», δηλώνει.

Το σπίτι του είχε αίμα, σβάστικες και κομμένες φωτογραφίες από πορνοπεριοδικά

Σοκάρουν, όμως και οι περιγραφές του περιοδικού για το σπίτι του Marilyn Manson, το οποίο – σύμφωνα με το Rolling Stone – ήταν διακοσμημένο με αίμα, σβάστικες και κομμένες φωτογραφίες από πορνοπεριοδικά. Τα έπιπλα, τα χαλιά και άλλα αντικείμενα ήταν μαύρα, όπως και οι κουρτίνες που ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε για να μπλοκάρει το φως σε κάθε παράθυρο, σχεδόν όλη την ημέρα.

Η θερμοκρασία ήταν σταθερά χαμηλή και αν κάποιος την ανέβαζε ο Manson είχε ξεσπάσματα και κατέστρεφε έπιπλα, σύμφωνα με την έρευνα. Μία πρώην σύντροφός του αναφέρεται στο διαμέρισμα ως «το μαύρο ψυγείο». Άλλη το περιγράφει ως «καταψύκτη για κρέατα». Εκεί, υποστηρίζουν πολλές πρώην του, ο τραγουδιστής διέπραξε επανειλημμένες πράξεις ψυχικής, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης, που τις άφησε να παλεύουν με περιόδους άγχους, κατάθλιψης, κρίσεων πανικού αλλά και με διαταραχή μετατραυματικού στρες.

Διαβάστε επίσης

Αυτές οι παραξενιές των παιδιών σας μπορεί να δείχνουν μία σπουδαία προσωπικότητα

Ψυχολογικό τεστ: Ποιος έσπασε το βάζο; Δείτε τι δείχνει για τον χαρακτήρα σας

COVID-19 στην Ευρώπη: Αγώνας δρόμου για να “σωθούν” τα Χριστούγεννα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.