Η φρικτή δηλητηρίαση που έπαθε 3 φορές ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στη νέα του ταινία

Μία φρικτή δηλητηρίαση υπέστη και μάλιστα τρεις φορές ο διάσημος ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς εξήγησε πώς έπαθε τρεις φορές δηλητηρίαση από νικοτίνη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη νέα του ταινία “The Power Of The Dog”.

Ο 45χρονος ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται το ρόλο του ιδιοκτήτη ενός ράντσου που καπνίζει ασταμάτητα, μίλησε στο Esquire UK σχετικά με την προετοιμασία του ρόλου και φαίνεται ότι υπέφερε κυριολεκτικά για χάρη της τέχνης του.

Έκοψε το κάπνισμα το 2014

«Είναι πραγματικά φρικτό» το να ανάβεις ένα τσιγάρο για τις ανάγκες του ρόλου», είπε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο οποίος έκοψε το κάπνισμα το 2014.

Περιγράφοντας πώς έπαθε δηλητηρίαση από νικοτίνη, ο Μπένεντικτ είπε: «Το κάπνισμα ήταν πραγματικά σκληρό. Κάπνιζα συνεχώς τσιγάρα χωρίς φίλτρο στις σκηνές. Έπαθα δηλητηρίαση από νικοτίνη τρεις φορές. Όταν πρέπει να καπνίζεις πολύ, είναι πραγματικά φρικτό».

Τι είναι η δηλητηρίαση από νικοτίνη

Η δηλητηρίαση από νικοτίνη είναι όταν ένα άτομο έχει πάρα πολύ νικοτίνη στο σώμα του μετά από κατάποση, εισπνοή ή επαφή με το δέρμα.

Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από τη νικοτίνη περιλαμβάνουν ναυτία, υπερβολικό σάλιο στο στόμα, έμετο, απώλεια όρεξης, αφυδάτωση, πονοκεφάλους, ερεθισμό των ματιών και ζάλη.

Παρά τις δυσκολίες με το κάπνισμα, ο Benedict είπε πώς βυθίστηκε πλήρως στον ρόλο και αγκάλιασε τη δυσοσμία από το τσιγάρο του χαρακτήρα του όχι μόνο στο πλατό, αλλά και μακριά από τις κάμερες.

«Ήθελα αυτό το στρώμα βρώμας πάνω μου»

«Ήθελα αυτό το στρώμα βρώμας πάνω μου. Ήθελα οι άνθρωποι στο δωμάτιο να ξέρουν τι μύριζα. Ήταν δύσκολο όμως. Δεν ήταν μόνο στις πρόβες. Πήγαινα να φάω και να συναντήσω φίλους και άλλα».

Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που ο τηλεοπτικός αστέρας υπέστη δηλητηρίαση από νικοτίνη.

Την πρώτη φορά ήταν ενώ γύριζε ένα επεισόδιο του Σέρλοκ Χολμς με τίτλο “A Scandal In Belgravia” το 2012.

Σχετικά με το αν θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Σέρλοκ, ο Μπένεντικτ είπε στο Esquire UK: «ποτέ μην λες ποτέ», προσθέτοντας ότι οι «συνθήκες» για την πιθανή επιστροφή πρέπει να είναι σωστές.

Πηγή: dailymail.co.uk και esquire.com

Διαβάστε επίσης

Γκρανόλα: Τι πρέπει να προσέξω

Κράμπες στα πόδια και πώς να βρείτε ανακούφιση

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.