Νίκος Κουρής σε πρώτο πρόσωπο: “Δεν ξέρω αν θα είχα κατάθλιψη αν δεν είχα διαβήτη”

Ο Νίκος Κουρής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για προσωπικά του θέματα που κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα, ενώ ο ίδιος χρόνια τώρα καταβάλλει μεγάλο αγώνα για να μπορέσει να ισορροπήσει και να ζήσει μαζί τους. Μίλησε για την καθημερινότητά του με τον διαβήτη αλλά και για τη μάχη του με την κατάθλιψη.

Καλεσμένος στο Πρωινό, ο νέος πρωταγωνιστής των Αγριων Μελισσών, μίλησε όχι μόνο για το ρόλο του ως ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης, αλλά και για τον αγώνα του με τον διαβήτη αλλά και την κατάθλιψη.

«Δεν νικάς ποτέ οριστικά την κατάθλιψη αλλά επειδή εγώ είμαι και διαβητικός και μία καθημερινότητα δύσκολη δεν ξέρω αν θα είχα κατάθλιψη αν δεν είχα διαβήτη.

Είναι λίγο μαζί με εμένα. Ο αγώνας μου με τον διαβήτη και την κατάθλιψη είναι συνεχής αλλά πλέον βλέπω τα πράγματα καλύτερα και έχω καταφέρει πράγματα με τον διαβήτη».

Τι του δημιουργεί αμηχανία

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε και στο ζήτημα των καταγγελιών που ήρθαν στο προσκήνιο από τον χώρο του θεάτρου.

«Είναι πάρα πολύ στενάχωρο πράγμα αυτό. Είναι στενάχωρο και για τους ίδιους τους ανθρώπους όταν τους γνωρίζεις, είναι στενάχωρο γιατί δεν ξέρεις σε ποιο βαθμό είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται κι εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με αυτό και την ίδια στιγμή στεναχωριέμαι συνολικά για το πώς και εμείς και όλα αυτά που τα ξέρετε, βγαίνει ένας ηθοποιός λέει κάτι, υπάρχει μια μεγάλη αμηχανία.

Όλοι είμαστε αμήχανοι, αυτή είναι η αλήθεια κι εγώ προσωπικά είμαι πολύ αμήχανος και γι’ αυτά που αισθάνομαι και σε αυτά που λέω».

Ο Νίκος Κουρής τόνισε στη συνέχεια: «Καταρχάς, είμαι με τα θύματα έτσι κι αλλιώς. Δεν διανοούμαι ότι κάποιος έκανε κακό σε άνθρωπο, δεν το συζητάμε αυτό.

Απλά είναι κάτι, το οποίο έχει δημιουργήσει ένα τσουνάμι πραγμάτων, το οποίο ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με αυτούς τους ανθρώπους, θα βάλει σε όλους μας ένα όριο. Έχει βάλει ένα όριο. Αυτό είναι πολύτιμο. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό».

Η δική του εμπειρία

Ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί μπροστά του. «Εμένα μια φορά έχει γίνει αυτό μπροστά μου, μια ειρωνεία σε συνάδελφο.

Έφυγα από την πρόβα και έγινε χαμός. Δεν θα πω ονόματα. Θα πω ότι όλος ο θίασος μου είπε ευχαριστώ και άλλαξε όλη η πρόβα», είπε.

Διαβάστε επίσης

Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να εντάξετε τη σταφίδα στη διατροφή σας

Νέος Διευθυντής της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας ο Χρήστος Βαράκης

Ελαιόλαδο: Κάνει καλό ή κακό στο τηγάνισμα;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.