Πέθανε από COVID-19 αμερικανός αντιεμβολιαστής παρουσιαστής

Άλλαξε γνώμη λίγο πριν από το τέλος, αλλά ήταν αργά. Αμερικανός παρουσιαστής και γνωστός αντιεμβολιαστής στη Φλόριντα των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του, όταν κόλλησε COVID-19 και βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Ο 65χρονος Dick Farrel χρησιμοποίησε την εκπομπή του και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να κάνει σφοδρές επιθέσεις εναντίον του Dr Anthony Fauci , τον οποίο αποκαλούσε ψεύτη και έλεγε ότι κανείς δεν πρέπει να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Έγραφε χαρακτηριστικά: «Γιατί να πάρετε ένα εμβόλιο, που προωθείται από ανθρώπους, που είπαν ψέματα για τις μάσκες; Οι μάσκες είναι πάνες προσώπου και καλσόν προσώπου».

Ένθερμος υποστηρικτής του πρώην προέδρου Donald Trump, ο 65χρονος παρουσιαστής έγραφε συχνά για αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας περί εκλογικής απάτης.

Όλα άλλαξαν, όμως, όταν νόσησε με COVID-19 και μπήκε στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες. Τα όσα βίωσε, τον έκαναν να επανεκτιμήσει την κατάσταση και να αρχίσει να προτρέπει τους φίλους του να εμβολιαστούν.

Η Amy Leigh Hair, στενή φίλη του, έγραψε στο Facebook: «Η COVID πήρε έναν από τους καλύτερους φίλους μου! RIP Dick Farrel. Μου έστειλε μήνυμα για το εμβόλιο και μου είπε «Πάρτε το!» Μου είπε ότι αυτός ο ιός δεν είναι αστείο και είπε: «Μακάρι να είχα κάνει εμβόλιο».

Η Hair δήλωσε στη συνέχεια ότι στην αρχή δεν εμπιστευόταν ούτε εκείνη το εμβόλιο, αλλά ότι, πλέον, χαίρεται που εμβολιάστηκε.

Διαβάστε επίσης

ΙΣΑ: Κάλεσμα στα μέλη του να προσφέρουν εθελοντικά υπηρεσίες στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας

Λούπινο: Το “κρέας του φτωχού” με τη μεγάλη διατροφική αξία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.