Μάγδα Τσέγκου: «Έπαθα αυτοάνοσο εξαιτίας του στρες της τηλεόρασης – Οι πόνοι ήταν φρικτοί”

H γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια προχώρησε πριν από λίγο καιρό σε μια εξομολόγηση που έκανε αίσθηση. Μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
Συγκεκριμένα, η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Καλύτερα δεν γίνεται» για το αυτοάνοσο και τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Η πίεση της τηλεόρασης

«Είχα αυτοάνοσο νόσημα εξαιτίας του στρες και της πίεσης που μου προκάλεσε η τηλεόραση. Είχα νευραλγία τριδύμου. Είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια στους ανθρώπους και ο πόνος της είναι ο τρίτος κατά σειρά πόνος στο ανθρώπινο σώμα. Είναι σαν να σε χτυπάει ρεύμα στο πρόσωπο, στο κεφάλι. Για δέκα δευτερόλεπτα δεν υπάρχεις, ο πόνος είναι σαν να σου βάζουν κατσαβίδι μες στο μάτι» σημείωσε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Έξι μήνες δεν μπορούσα να φάω κρέας. Οι πόνοι ήταν φρικτοί. Δεν μπορείς να πλύνεις τα δόντια σου, δεν μπορείς να ακουμπήσεις το πρόσωπο σου. Σαν να χτυπάει ρεύμα σε κάθε τι που ακουμπάει πάνω στο πρόσωπο. Έκανα δυο χρόνια να το ξεπεράσω αυτό. Πολλές φορές με έπαιρναν λιπόθυμη από τους πόνους. Μου πρότειναν βελονισμό και χάρη σε αυτόν είμαι τώρα καλά».

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.