Το θαύμα της θέλησης για ζωή μετά το ατύχημα με ATV

Ένα σοβαρότατο ατύχημα με ATV, τη γνωστή γουρούνα, πριν 4 χρόνια ήταν για μία 26χρονη Αμερικανίδα και το γιο της, η στιγμή που όλα άλλαξαν.

Οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα περπατούσε ποτέ ξανά και δεν θα μπορούσε να αποκτήσει άλλο παιδί λόγω των σοβαρότατων κακώσεων που είχε υποστεί.

Το περασμένο Σάββατο όμως η Brittney Bedwell, 26 ετών, από την Ιντιάνα περπάτησε στον γάμο της ενώ ήταν έγκυος με το δεύτερο παιδί της, αναφέρει η Daily Mail.

Η Brittney περπάτησε με τη βοήθεια ενός περιπατητήρα και του πατέρα της και παντρεύτηκε τον σημερινό σύζυγό της, Glen, με τον οποίο περιμένουν παιδί αφού είναι έγκυος τεσσάρων μηνών.

Ο γιος της Brittney που τραυματίστηκε και εκείνος στο ατύχημα με τη γουρούνα, χρειάστηκε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και πέρασε αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο.

Η Μπρίτνει και ο γιος της πέρασαν πολλές δοκιμασίες αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Η ίδια είπε ότι δεν ήθελε να πιστέψει τα λόγια των γιατρών ότι δεν θα μπορούσε να περπατήσει ξανά και παρά την κατάθλιψη που την κυρίευσε, συνέχισε τις προσπάθειες αποκατάστασης της κίνησης.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.