Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ με το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ

Επιστρέφουν στην Ελλάδα από τη Ρουμανία οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ με το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ και αναμένονται το μεσημέρι.

Το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ απογειώθηκε στις 9:15 το πρωί από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, προκειμένου να παραλάβει τους δύο πιο ελαφριά τραυματίες που τραυματίστηκαν στο τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία. Oι τραυματίες θα μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για εξετάσεις και νοσηλεία.

O τρίτος νεαρός είναι πολυτραυματίας και χθες Τετάρτη χρειάσθηκε να χειρουργηθεί εσπευσμένα διότι παρουσίασε επιπλοκή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί διαπίστωσαν μετά από εξετάσεις ότι είχε αναπτύξει οίδημα, το οποίο αντιμετωπίστηκε επιτυχώς. Η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να μεταφερθεί ακόμα στην Ελλάδα, οπότε θα παραμείνει νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τιμισοάρα.

Επιπλέον, το μεσημέρι με ειδική πτήση θα επαναπατριστούν και οι σοροί των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στη Ρουμανία, με το C130 να απογειώνεται από την Ελλάδα στις 13:00.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις Ρουμανικές Αρχές για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών και τις λεπτομέρειες της επιστροφής τους.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν πλέον ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο.

 

Διαβάστε επίσης

Οι δημοσιογράφοι και δίδυμες αδερφές Ράντη προχώρησαν σε διπλή μαστεκτομή την ίδια ημέρα

Ανησυχητική αύξηση αυτής της μορφής καρκίνου σε άτομα ηλικίας κάτω των 50 ετών

Σύσκεψη Ά. Γεωργιάδη με ΣΦΕΕ, PIF και ΠΕΦ για τα φάρμακα: Το κλίμα, οι αποφάσεις και οι αντιρρήσεις

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.