Νέο Δ.Σ στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών

Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε Ν.Π.Ι.Δ.).

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών:

Πρόεδρος: Ελευθέριος Ντούμας (ELPEN)

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Τσίνας (BAYER)

Μέλη:
Δημήτριος Ανδριανόπουλος (ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.ΠΕ)
Βασίλειος Καραχισαρίδης (PFIZER)
Δημήτριος Τσιάπης (LEO Pharma)
Μάριος Κοσμίδης (Εκπρόσωπος ΣΦΕΕ)
Παναγιώτης Δρακόπουλος (Εκπρόσωπος Π.Ο.Ι.Ε. – Φ.Σ.Ε.Κ)
Νικόλαος Φιλόπουλος (Εκπρόσωπος Π.Ο.Σ.Ι.Ε.Φ. – Σ.Φ.Ε.)

Οι στόχοι του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης

“Βασικό μέλημα της νέας διοίκησης του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε είναι η προάσπιση των συμφερόντων των μελών του”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων τόσο με τα μέλη του, όσο και με τους θεσμικούς φορείς που εκπροσωπούν εταιρείες από τον χώρο του φαρμάκου. Παράλληλα, έχει δρομολογήσει σειρά επαφών με κορυφαίους παράγοντες της Πολιτείας, προκειμένου να αναζητηθούν βιώσιμες λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια το Ταμείο και οι ασφαλισμένοι του.

“Επιδιώκοντας δε ακόμη μεγαλύτερη αμεσότητα με τα μέλη του, από το Νοέμβριο και καθημερινά από 12:00 έως 15:00, θα λειτουργεί στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης (210 5289500 εσωτ. 1) τόσο για τους ασφαλισμένους όσο και για τους συνταξιούχους προκειμένου να επιλύονται άμεσα και αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν”, καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.

Σκοπός του Ταμείου είναι η παροχή υποχρεωτικής επικουρικής Ασφαλιστικής Προστασίας, τόσο στους ασφαλισμένους όσο και στους δικαιούχους παροχών με τη μορφή σύνταξης, για ασφαλιστικούς κινδύνους γήρατος, αναπηρίας, θανάτου και εργατικού ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης

5 πόνοι που σχετίζονται με την ηλικία και πώς να τους αναγνωρίσετε

Αγαπηδάκη: Μη μας ξεγελάει ο καιρός, γιατί η γρίπη κυκλοφορεί – Πόσοι έχουν εμβολιαστεί

Απολύθηκε ογκολόγος από το Θεαγένειο Θεσσαλονίκης μετά τις καταγγελίες καρκινοπαθών για απάτη και χρηματισμό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.