Όχι σεξ μετά τον εμβολιασμό συστήνει Ρώσος αξιωματούχος

Να απέχουν από το σεξ, μετά τον εμβολιασμό συνέστησε τους κατοίκους της ρωσικής πόλης Σαράτοφ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της περιοχής.

Είχε προηγηθεί η προτροπή να αποφύγουν τη βότκα, το κάπνισμα και τις επισκέψεις στη σάουνα αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους.

Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, Ria Novosti, ο Δρ Denis Graifer ρωτήθηκε εάν είναι απαραίτητο να αποκλειστεί το σεξ τις πρώτες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου, όπως συμβαίνει και με τις αθλητικές δραστηριότητες. «Πιστεύω -και είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι- ότι το σεξ είναι μια δραστηριότητα στην οποία καταναλώνουμε πολύ ενέργεια. Οπότε θέλουμε να προειδοποιήσουμε τον κόσμο πως δεν συνιστάται η αυξημένη σωματική δραστηριότητα -συμπεριλαμβανομένου του σεξ-, μετά τον εμβολιασμό» ανέφερε ο Graifer και πρότεινε, ως ιδανική την τριήμερη αποχή.

Υπουργός Υγείας : «Κάντε σεξ αλλά μην το παρακάνετε»

Η άποψη του Graifer, πάντως, βρήκε αντίθετο τον υπουργό Υγείας του Σαράτοφ, ο οποίος απέρριψε τον ισχυρισμό του «νεαρού συναδέλφου» του. «Μπορείς να το κάνεις σεξ, απλώς το κάνεις με προσοχή», είπε ο Όλεγκ Κοστούν, αναφερόμενος στο σεξ μετά από εμβόλια. Οι Ρώσοι πρέπει «να έχουν λογική και να μην το παρακάνουν», τόνισε.

Διαβάστε επίσης 

Σεξουαλική ασυδοσία λόγω εμβολίων – Έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου

Σεξ: Δεν θα πιστέψετε ποιοι έκαναν περισσότερο σεξ στην καραντίνα

Γιατί οι επιστήμονες προτείνουν σεξ μόνο το βράδυ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.