Καύσωνας: Οι 5+2 τρόποι να απολαύσετε το σεξ

Ας το παραδεχτούμε. Ο καύσωνας μας ταλαιπωρεί. Όταν έχει τόση ζέστη, όλα γίνονται πιο δύσκολα, ακόμη και κάτι τόσο απολαυστικό, όπως είναι το σεξ.

Γιατί με το σεξ – μεταξύ άλλων – κολλάς, ιδρώνεις, εξαντλείσαι και η μόνη αγκαλιά που (θα έπρεπε να) λαχταράς είναι αυτή με το κλιματιστικό.

Σωστά; Όχι απαραίτητα. Το πάθος δεν περιμένει. Και ο καύσωνας δεν μπορεί να είναι εμπόδιο, για όσους θέλουν να κάνουν σεξ. Οπότε, βρίσκουμε τρόπους να απολαύσουμε το σεξ, ακόμη κι αν ο εγκέφαλός μας λέει “να κάτσουμε στ’ αυγά μας”, μπροστά από τον ανεμιστήρα και το κλιματιστικό. Εμείς εξακολουθούμε να θέλουμε λίγη… δράση με το αντικείμενο του πόθου μας.

Είναι, άλλωστε, τεκμηριωμένο επιστημονικά ότι ο ήλιος και η ζέστη αυξάνουν τη σεξουαλική ορμή και ότι η επιπλέον βιταμίνη D, που παίρνουμε, μπορεί να εντείνει τους οργασμούς μας.

Οι 7 τρόποι για σεξ στον καύσωνα

Ας δούμε, λοιπόν, με ποιους τρόπους μπορεί να γίνει σεξ εν μέσω καύσωνα.

Στο ντους: Μεταφέρετε τη σεξουαλική δραστηριότητα στο ντους, κάτω από το δροσερό νερό. Όταν τελειώσετε, θα νιώθετε καθαροί, δροσεροί και πιο κοντά από ποτέ με το άλλο σας μισό.

Στις “σωστές” στάσεις: Προτιμήστε να κάνετε σεξ σε στάσεις, που απαιτούν λιγότερη επαφή με το δέρμα, για παράδειγμα “στα τέσσερα”. Άλλη μια επιλογή είναι “στα όρθια”, ακόμη καλύτερα αν τα χέρια ακουμπάνε σε έναν δροσερό τοίχο.

Με ανεμιστήρα: Το προφανές. “Κουφώνουμε” πατζούρια, βάζουμε τον ανεμιστήρα, πετάμε ρούχα και σεντόνια και ξεκινάμε. Αν, δε, είναι ανεμιστήρας οροφής, ακόμη καλύτερα.

Με παγάκια: Αν δεν έχετε παίξει ποτέ με παγάκια στο σεξ, ο καύσωνας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Τα περνάτε από ευαίσθητες περιοχές, προκαλώντας κύματα οργασμού.

Με ένα κρύο μπάνιο: Μια άλλη ιδέα είναι να έχετε κάνει – ιδανικά μαζί – ένα δροσερό μπάνιο πριν από την ερωτική επαφή. Έτσι φθάνετε στο κρεβάτι δροσεροί και όχι ιδρωμένοι.

Στην κατάψυξη: Μην φοβηθείτε να βάλετε τα καθαρά, στεγνά σεντόνια σας στην κατάψυξη. Στη συνέχεια στρώστε το κρεβάτι με αυτά και αναλάβετε δράση. Ακούγεται περίεργο, αλλά, όσοι το έχουν κάνει, μιλάνε για μια απίστευτη αίσθηση.

Στα πατώματα: Λίγο άβολο, αλλά σίγουρα πιο δροσερό. Αν, δε, τα πατώματα είναι από μάρμαρο, η δροσιά είναι ακόμη μεγαλύτερη.

ΠΗΓΗ: www.redonline.co.uk

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.