Δ. Σούρας – ψυχίατρος: Τι κρύβεται πίσω από την απάθεια του πιλότου

«Η απάθεια, η έλλειψη συναισθημάτων και η γλώσσα του σώματος πρόδωσαν τον πιλότο που προσπάθησε να δημιουργήσει το τέλειο έγκλημα. Αν του αποδώσουμε το πάθος, τότε του δίνουμε άλλοθι, αλλά αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το κάκο χωρίς να μετανιώνουν ποτέ».

Την σκιαγράφηση των κινήσεων του συζύγου της Καρολάιν επιχειρεί ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ξεκαθαρίζοντας ότι πίσω από την πράξη του δεν κρύβεται καμία ψυχική ασθένεια.

«Ήταν απαθής και αυτό τον πρόδωσε», λέει στο Healthstories.gr ο κ. Δ. Σούρας χαρακτηρίζοντας τον πιλότο «ως ήρωα του κακού».

«Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το κακό, χωρίς να μετανιώνουν ποτέ, χωρίς να έχουν συναισθήματα και αυτό είναι που τον πρόδωσε», σημειώνει ο γνωστός ψυχίατρος επισημαίνοντας την προσπάθεια του πιλότου να δημιουργήσει το τέλειο έγκλημα.

Η γλώσσα του σώματος

Ο κ. Δ. Σούρας έχει εστιάσει στη συμπεριφορά και την γλώσσα του σώματος του 32χρονου συζύγου αναλύοντας στο fb τα εξής:

«Βλέμμα βαθύ, όψη καθαρή, συμπεριφορά κανονική, ξεδιάντροπα λαλίστατος, πρόθυμος για συνεντεύξεις, δοτικός στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, θεατρικός στον κόσμο με σκυλί, μωρό στα χέρια σε κηδεία, αγκαλιές σε συγγενείς, συνεργάσιμος και βοηθητικός με την αστυνομία αλλά – πάνω απ’ όλα – προβλέψιμος, γιατί όλα μπορούν να τροποποιηθούν όταν η μοχθηρία και η διαστροφή του μυαλού συνυπάρχουν αλλά είναι αδύνατο να αλλάξεις τις λεπτομέρειες της έκφρασης και του σώματος που έχουν αποτυπωθεί για τριάντα δύο χρόνια.

Ο πόνος, η λύπη, η απελπισία, δε μακιγιάρονται. Αν υπάρχουν, είναι εκεί· διαφορετικά απουσιάζουν παντελώς και, αν προσπαθήσεις να τα μιμηθείς, προδίδεσαι αμέσως».

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.