Τα 5 χρώματα στα ρούχα που μας μεγαλώνουν

Υπάρχουν 5 χρώματα όταν επιλέγουμε τα ρούχα μας, που μεγαλώνουν και προσθέτουν χρόνια. Κάποιες αποχρώσεις μπορεί να είναι μουντές και να μην συμβαδίζουν με την ηλικία, ενώ αντίθετα κάποιες άλλες δίνουν φως και λάμψη.

Δείτε τα πέντε χρώματα που μας μεγαλώνουν

1. Πολύ μαύρο ή γκρι

Το μαύρο και το γκρι θεωρούνται και τα δύο κλασικά, απαραίτητα χρώματα για την γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, αν επιλέγετε πολύ συχνά αυτά τα δύο χρώματα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, τότε προσθέτετε χρόνια στην εμφάνισή σας.
Αν και είναι πολύ ευέλικτα χρώματα, η υπερβολική χρήση του μαύρου και του γκρι δημιουργεί έντονες σκιές γύρω από το πρόσωπο και μπορεί να τονίσει τις λεπτές γραμμές.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσετε εντελώς αυτά τα βασικά χρώματα από την γκαρνταρόμπα σας. Αντί να αποφύγετε εντελώς αυτά τα χρώματα, προτιμήστε να απαλύνετε την αντίθεση με ένα κρεμ εκρού φουλάρι, ένα πλούσιο καμηλό τοπ ή κοσμήματα με βαθύ τόνο για να φέρετε ζεστασιά στην επιδερμίδα σας.

Το κλειδί είναι ο σωστός τόνος. Για όσους έχουν ανοιχτόχρωμα μαλλιά και δέρμα, ένα απαλό μαύρο ανθρακί μπορεί να κάνει θαύματα, δίνοντας στην επιδερμίδα μια λαμπερή λάμψη.

2. Απαλά παστέλ

Ακόμα και τα απαλά παστέλ χρώματα μπορεί επίσης να μεγαλώνουν, τονίζοντας τις αλλαγές στο δέρμα και τα μάτια.
Τα απαλά παστέλ μπορούν να κάνουν τα μάτια να φαίνονται άτονα. Όσο περνά η ηλικία, ο λευκός χιτώνας του ματιού χάνει την έντασή του, οπότε τα παστέλ ενισχύουν αφαιρούν ακόμη περισσότερο από την ένταση του ματιού.

3. Ουδέτερα μπεζ

Τα ουδέτερα χρώματα μπορούν να προσδώσουν μια εκλεπτυσμένη και κλασική εμφάνιση στην γκαρνταρόμπα σας, αλλά μπορούν επίσης να σας δείχνουν μονότονη και μεγαλύτερη από την πραγματική σας ηλικία.

Εξισορροπήσετε την εμφάνιση προσθέτοντας πιο σκούρες πινελιές.

4. Ροζ σομόν

Υπάρχει ένα χρώμα που μπορεί να πάει στραβά, όσο κι αν ακούγεται νεανικό και λαμπερό: το σομόν ροζ.

Αν και το ροζ σομόν μπορεί να είναι οπτικά ευχάριστο, κρύβει παγίδες. Αυτή η ζωηρή απόχρωση μπορεί να δώσει μια φθορίζουσα λάμψη στο δέρμα, τονίζοντας τυχόν κοκκινίλες ή ατέλειες. Μπορεί επίσης να προσθέσει βάρος στο πρόσωπό. Επιλέξτε πιο κολακευτικούς τόνους για να ενισχύσετε τη φυσική σας λάμψη.

5. Μη κολακευτικές αποχρώσεις του μωβ

Το μωβ είναι περίεργο χρώμα γιατί είναι δύσκολο να βρεις τη σωστή απόχρωση. Για παράδειγμα, ένα μωβ με γκρι υποτόνους, αυτό μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό και άτονο.

Το μωβ, όταν επιλέγεται σωστά, μπορεί να αποπνέει κομψότητα. Ωστόσο, η λάθος απόχρωση μπορεί να δημιουργήσει μη κολακευτικές σκιές, και μπορεί να φαίνεστε κουρασμένες και άτονες. Επιλέξτε μωβ που ενισχύει τα χαρακτηριστικά σας και δίνει γλυκύτητα στην εμφάνισή σας.

Διαβάστε επίσης

Αμυγδαλές και “κρεατάκια” στα παιδιά – Πότε αφαιρούνται

Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων σε φαρμακεία της Θεσσαλονίκης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.