10 σημάδια ότι υπάρχει μοναδική χημεία στη σχέση

Η χημεία είναι μία άπιαστη σπίθα σε κάθε σχέση. Είναι μια αρκετά αφηρημένη έννοια, καθώς είναι δύσκολο να την περιγράψεις, αλλά την αναγνωρίζεις όταν νιώθεις το διαφορετικό δέσιμο.

Για κάποιους είναι η απρόσμενη οικειότητα, για άλλους το κοινό χιούμορ και για μερικούς είναι όταν ο ένας τελειώνει την πρόταση του άλλου…

Ουσιαστικά είναι όταν ευθυγραμμίζονται πολύ καλά οι προσωπικότητες δύο ατόμων, τα ενδιαφέροντα και οι αξίες τους.

Η χημεία στη σχέση

Το ερώτημα είναι πως μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε χημεία με τον σύντροφό σας. Υπάρχουν κάποια σημάδια που θα σας βοηθήσουν να το επιβεβαίωσετε.

1. Το πρώτο φιλί ήταν απίστευτο

Αυτό μπορεί να είναι αυτονόητο σε μία σχέση, αλλά αν πρόκειται για ένα αξέχαστο πρώτο φιλί, τότε είναι καλός δείκτης.

Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι δεν έχετε χημεία αν το πρώτο σας φιλί είναι έτσι και έτσι. Αλλά αν νιώθετε πεταλούδες, αυτό είναι σίγουρα ένα καλό σημάδι.

2. Λατρεύετε το φυσικό άρωμα του συντρόφου σας

Υπάρχει πολλές έρευνες που υποδηλώνουν ότι η μυρωδιά παίζει σημαντικό ρόλο στην έλξη.

Και δεν μιλάμε για το άρωμα ή την κολώνια. Εάν αγαπάτε την μρωδιά του σώματός τους, χωρίς πρόσθετο άρωμα, αυτό σίγουρα μπορεί να υποδηλώνει χημεία.

3. Ατελείωτες συζητήσεις

Η συνομιλία για ώρες χωρίς να βαρεθείτε υποδηλώνει ότι έχετε βρει αυτόν τον αβίαστο ρυθμό που έρχεται μόνο με πνευματική χημεία.

4. Κοιμάστε χαλαρά όταν είστε μαζί

Το να αποκοιμηθείς με κάποιον — ειδικά με έναν νέο σύντροφο — μπορεί να είναι λίγο άβολο. Αν αντίθετα σας παίρνει ο ύπνος χωρίς άγχος, σημαίνει ότι νιώθετε άνεση και ασφάλεια.

5. Οι στιγμές οπτικής επαφής είναι έντονες

Η διατήρηση της οπτικής επαφής με κάποιον μπορεί να προκαλέσει μια ισχυρή αίσθηση συναισθηματικής σύνδεσης. Έρευνα έχει δείξει ότι η οπτική επαφή μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αμέσως πιο κοντά ακόμα και με έναν ξένο .

6. Μαγνητική έλξη

Αν σας έχει τύχει να κινείστε ασυναίσθητα προς το μέρος του συντρόφου σας, σαν να υπάρχει μία μαγνητική έλξη, σημαίνει ότι κάτι δυνατό υπάρχει ανάμεσά σας.

7. Οι σιωπές δεν είναι ποτέ αμήχανες

Την επόμενη φορά που εσείς και ο σύντροφός σας θα περπατήσετε, θα είστε στο αυτοκίνητο ή σε ένα εστιατόριο, προσέξτε πώς νιώθετε αν δεν μιλάτε. Νιώθετε άνετα; Ή νιώθετε πίεση να ανοίξετε συζήτηση;
Αν νιώθετε άνετα με τη σιωπή, μπορεί να είναι ένα σημάδι χημείας.

8. Η απλή σωματική επαφή

Η μη σεξουαλική σωματική επαφή είναι ένα κλασικό σημάδι χημείας. Δείχνει ότι όχι μόνο νιώθετε άνετα ο ένας με τον άλλον, αλλά ότι νιώθετε μια ιδιαίτερη σύνδεση και ότι είστε πρόθυμοι να την ενισχύσετε ακόμα περισσότερο.

9. Φλερτάρετε μεταξύ σας

Το φλερτ και η χημεία πάνε χέρι-χέρι. Οπότε αν βρίσκετε μαγικό το φλέρτ και τον τρόπο προσέγγισης, τότε ταιριάζετε πολύ.

10. Είναι σαν να γνωρίζεστε εδώ και χρόνια

Μπορεί να έχετε βγει λίγα ραντεβού, αλλά νιώθετε έναν ισχυρό δεσμό, σαν να γνωρίζεστε από πάντα. Αυτή η ανεξήγητη αίσθηση οικειότητας υποδηλώνει ένα επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης

Πώς μπορούν οι ασθενείς να αποφύγουν τις αυξήσεις στα φάρμακα – Εξηγήσεις Γεωργιάδη

Αυτά τα 3 συμπληρώματα μπορεί να αναστατώσουν τον ύπνο σας

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.