Αν αρχίσει να κάνει ξαφνικά αυτές τις 5 ερωτήσεις, μπορεί να σας απατά

Πολλές φορές οι ερωτήσεις κρύβουν ενοχές και αν συμβαίνει αυτό ξαφνικά, θα πρέπει να να αναρωτηθείτε μήπως σας απατά ο σύντροφός σας.

Η απιστία είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τελειώνουν οι σχέσεις και ένας άπιστος σύντροφος μπορεί να αποφύγει να παγιδευτεί στα δικά του ψέματα, κάνοντας περίεργες ερωτήσεις για να στρέψει αλλού τις τυχόν υποψίες.

5 ύποπτες ερωτήσεις που μπορεί να δείχνουν ότι σας απατά

1. Γιατί συμπεριφέρεσαι παράξενα;

Πολλές φορές το άγχος για να κρύψουμε κάτθι, μας κάνει να παρανοούμε κάποια πράγματα. Έτσι, ο άπιστος μπορεί να αρχίσει να αμφισβητεί τη συμπεριφορά σας και μπορεί να ρωτήσουν κάτι όπως, “Γιατί συμπεριφέρεσαι παράξενα;” ακόμα κι αν η συμπεριφορά σας δεν έχει αλλάξει στην πραγματικότητα.
Αν σας απατά και κάνει αυτή την ερώτηση, είναι πιθανότατα για να δει αν έχετε παρατηρήσει κάτι στην συμπεριφορά του.

2. Τι κάνεις απόψε;

Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε οι σύντροφοί μας να ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στη ζωή μας, αλλά εάν αυτό αρχίσει να συμβαίνει ξαφνικά και ο σύντροφός σας είναι περίεργος για το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται και κάτι άλλο. Για παράδειγμα, κάποιος που απατά μπορεί να αρχίσει να σας ρωτάει πράγματα όπως, “Τι κάνεις απόψε;” ή “Τι ώρα γυρνάς σπίτι;”

Είναι μία τακτική για να κάνουν τα δικά τους σχέδια, ενώ ξέρουν ότι είστε απασχολημένοι αλλού.

3. Πιστεύεις ότι αυτό το άτομο είναι ελκυστικό;

Η προβολή είναι ένα τεράστιο θέμα που εμφανίζεται συχνά όταν κάποιος είναι άπιστος, σύμφωνα με την Tina Marie Del Rosario, θεραπεύτρια. Οι άνθρωποι είναι πιθανό να προβάλλουν κάτι ή κάποιον όταν αισθάνονται ένοχοι για κάτι – όπως η απιστία. Αυτό με τη σειρά του θα οδηγήσει σε ερωτήσεις όπως: “Σε ελκύει (ένα συγκεκριμένο άτομο);” ή “Πιστεύεις ότι ο συνάδελφός σου είναι ελκυστικός;”

Είναι οι ενοχές τους που μιλούν. “Αρχίζουν να φοβούνται ότι αυτό που κάνουν θα τους συμβεί”

4. Γιατί με ρωτάς αυτό;

Κάποιος που απατά είναι συχνά πιθανό να “επιτεθεί” για να κρατήσει κρυφή την δεύτερη σχέση. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την προσπάθεια κάποιου να αναστρέψει την ερώτηση που δέχεται.
Μια ερώτηση του τύπου “Γιατί με ρωτάς αυτό;” μπορεί να κρύβει μία δήθεν προσβολή για να νιώσει ο άλλος παράλογος ή καχύποπτος.

Μια παρόμοια ερώτηση είναι, “Μήπως αντιδράς υπερβολικά;” Ένας άπιστος σύντροφος μπορεί να σας πει αυτή τη φράση για να σας κάνει να αμφιβάλλετε για τα δικά σας ένστικτα ή να σας πείσει ότι φαντάζεστε πράγματα.

5. Με απατάς;

Ο άπιστος για να καλύψει απιστία μπορεί ναδφτάσει σε σημείο που να ρωτήσει αν τον απατάτε. Η πρώτη ερώτηση που κάνουν οι ένοχοι σύντροφοι όταν είναι άπιστοι, είναι: “Με απατάς;”

Ακούγεται παράλογο, αλλά είναι αλήθεια. Εμείς ως άνθρωποι βλέπουμε στους άλλους αυτό με το οποίο πραγματικά παλεύουμε εμείς οι ίδιοι. Εάν ο σύντροφός σας σας κατηγορεί συνεχώς ότι τους απατάτε, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αυτοί που απατούν.

Διαβάστε επίσης

Φόβοι και φοβίες στα παιδιά: Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς;

Καφές με λεμόνι το πρωί για απώλεια βάρους; Τι λένει οι ειδικοί για την νέα τάση που κατακλύζει το TikTok

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.