Αφρός ξυρίσματος: Χρήσιμος και στις δουλειές του σπιτιού

Ο αφρός ξυρίσματος, είναι ένα προϊόν που προστατεύει το δέρμα σου από το ξυραφάκι καθώς μειώνει την τριβή. Ωστόσο, αυτό το προϊόν, εξηγεί η Sarah Massouh, ιδρύτρια του Willow & Hall, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους στο σπίτι. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσεις το μπάνιο σου. Δεδομένου ότι οι βρύσες και οι νιπτήρες είναι μερικές από τις πιο ευαίσθητες περιοχές στο μπάνιο, πρέπει να διατηρούνται πεντακάθαρες για να αποφευχθεί η εξάπλωση μικροβίων. Η εφαρμογή αφρού ξυρίσματος σε αυτά τα σημεία θα τα διατηρήσει καθαρά αλλά και χωρίς μικρόβια.

Αφρός ξυρίσματος στην κουζίνα

Για να διατηρήσεις τις συσκευές της κουζίνας σου από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς λεκέδες, πάρε ένα μπουκάλι αφρό ξυρίσματος και ανακίνησε το. Βρέξε ένα καθαρό πανί ή σφουγγάρι από μικροΐνες και πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα αφρού στο πανί. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το πανί για να τρίψεις τη λεκιασμένη επιφάνεια. Μόλις στεγνώσει, πάρε ένα πανί από μικροΐνες και χρησιμοποίησε το για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα του αφρού και για να γυαλίσεις την επιφάνεια για περισσότερη λάμψη.

Σύμφωνα με την διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, Rebecca Knight, ο αφρός ξυρίσματος, είναι ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να καθαρίσεις το φούρνο και το ψυγείο σου. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα σε καθαριστικά που περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες. Μπορείς να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία για να καθαρίσεις τις βρύσες και τους νεροχύτες επίσης.

Τα ενεργά συστατικά του αφρού ξυρίσματος, που περιλαμβάνουν λανολίνη, γλυκερίνη, τριαιθανολαμίνη, στεατικό οξύ και βενζυλική αλκοόλη, προσδίδουν σε αυτό το προϊόν απαλή αίσθηση και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Το καθιστούν επίσης ένα απαλό προϊόν καθαρισμού που δεν περιέχει σκληρά χημικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σιγουριά σε συσκευές και εξαρτήματα κουζίνας από ανοξείδωτο χάλυβα.

Καθαρίστε χαλί και υφάσματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφρό ξυρίσματος, στους λεκέδες από καφέ, λίπος και γλυκά σε χαλί, ταπετσαρίες ή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, λέει η Knight. Απλώστετον αφρό πάνω στο λεκέ, για μισή ώρα μέχρι να στεγνώσει τελείως. Μετά σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα.

Καθαρίστε το σουέτ

Ο αφρός ξυρίσματος, θα βοηθήσει επίσης στην αφαίρεση λεκέδων από σουέτ προϊόντα. Απλώστε τον στον λεκέ και αφήστε μέχρι να στεγνώσει. Στη συνέχεια, απλώς καθαρίστε το με μια μαλακή βούρτσα.

Γυαλίστε τα ανοξείδωτα

Καθαρίστε την επιφάνεια των ανοξείδωτων συσκευών με αφρό ή κρέμα ξυρίσματος και σκουπίστε με ένα απαλό πανάκι. Θα είναι καθαρά και θα αστράφτουν!

Γυαλίστε τα κοσμήματα

Ο αφρός ξυρίσματος είναι πολύ καλό καθαριστικό χωρίς να είναι σκληρό και επιθετικό. Αυτό κάνει τον τέλειο συνδυασμό για τον καθαρισμό κοσμημάτων και άλλων αντικειμένων. Απλά κάλυψε τα κοσμήματα με τον αφρό ξυρίσματος, αφήστε να δράσει, τρίψε τα και καθαρίστε τα με ένα μαλακό πανί.

Καθαρίστε τους υδρατμούς από τον καθρέπτη μπάνιου

Πριν κάνεις ντους, καθάρισε τον καθρέπτη του μπάνιου σου με ένα πανί όπου θα έχεις ρίξει αφρό ξυρίσματος. Θα αποτρέψει τη δημιουργία των υδρατμών.

Και τέλος, μπορείτε να λιπάνετε μια πόρτα που έχει αρχίσει να τρίζει με αφρό ξυρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Ο κίνδυνος που απειλεί όσους ταλαιπωρούνται από ψωρίαση

Τα εντομοκτόνα μειώνουν το σπέρμα, επιβεβαιώνει νέα έρευνα

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.