Τα 5 χρώματα που αδυνατίζουν εκτός από το μαύρο

Σίγουρα δεν θα πιστεύατε ότι το κόκκινο είναι ανάμεσα στα χρώματα που αδυνατίζουν, με παρόμοιο αποτέλεσμα που προσφέρει στη σιλουέτα σας το μαύρο.

Όλοι θέλουμε να δείχνουμε και να νιώθουμε καλύτερα. Θέλουμε το μακιγιάζ που ταιριάζει καλύτερα στον τόνο του δέρματός μας, το χτένισμα που πλαισιώνει καλύτερα το πρόσωπό μας και τα ρούχα που τονίζουν καλύτερα το σχήμα μας. Όταν πρόκειται για τη σιλουέτα μας, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε είναι το χρώμα ενός ρούχο. Σίγουρα, το μαύρο είναι γνωστό ότι είναι σχεδόν για όλες και όλους κολακευτικό, αλλά δεν χρειάζεται να επιμείνετε στη σκοτεινή απόχρωση.

Τα 5 χρώματα που αδυνατίζουν

1. Σμαραγδένιο Πράσινο

Τα χρώματα που αδυνατίζουν δεν είναι πάντα ουδέτερα. Το πράσινο χρώμα μπορεί να δημιουργήσει το ίδιο αποτέλεσμα.
Το σμαραγδί τραβά την προσοχή και μπορεί κάποιος να εστιάσει σε αυτό το χρώμα, χωρίς να βλέπει άλλες περιοχές του σώματος», λέει η στυλίστρια Sofie Mahlkvist, στο bestlifeonline.com.

Επιπλέον, η απόχρωση συμπληρώνει μια σειρά από τόνους δέρματος (αν έχετε και πράσινα μάτια, θα πρέπει να το προσθέσετε αμέσως στην γκαρνταρόμπας σας).

«Ο συνδυασμός του σμαραγδί πράσινου με άλλα ουδέτερα χρώματα, όπως μαύρο, λευκό ή γκρι, μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα αδυνατίσματος».

Μπορείτε να το συνδυάσετε με συμπληρωματικά χρώματα όπως μπορντό, navy blue και χρυσό για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

2. Κόκκινο

Μπορεί να υποθέσετε ότι τα φωτεινά, τολμηρά χρώματα δεν αδυνατίζουν, αλλά οι στυλίστες λένε ότι αυτό δεν ισχύει.

«Ούτε το δροσερό, ούτε το ζεστό, αλλά το αληθινό κόκκινο είναι ένα ουδέτερο δυναμικό χρώμα που ενσωματώνει την ίδια ευελιξία με το μαύρο, αλλά με περισσότερη ζωντάνια και σθένος», λέει. «Είναι μια εμφάνιση που κάνει δηλώσεις και δεν θα ξεχαστεί σύντομα, ενώ η ίδια εμφάνιση σε μαύρο είναι απλά βασική».

Δοκιμάστε ένα μονόχρωμο, αληθινό κόκκινο φόρεμα που κολακεύει, αναδεικνύει και επιμηκύνει για ένα αδυνατιστικό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

3. Navy blue

Το navy blue είναι το επόμενο πιο αδυνατιστικό χρώμα μετά το μαύρο. Η βαθιά απόχρωση είναι κολακευτική σε όλους τους τόνους δέρματος και λειτουργεί τόσο για επίσημες όσο και για casual καταστάσεις.

Για να χτίσετε ένα φόρεμα που είναι σκούρο μπλε ναυτικό συνδυάστε με μια ροζ καμπαρντίνα για λίγη αντίθεση ή ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο με κάθετες ρίγες σε συνδυασμό με μπλε ναυτικό παντελόνι είναι συνδυασμοί που αδυνατίζουν.

4. Σοκολατί

Εάν ποτέ δεν είχατε σκεφτεί αυτό το βαθύ, σκοτεινό ουδέτερο χρώμα, τώρα είναι η ώρα να το δοκιμάσετε.

Το καφέ της σοκολάτας είναι συμβατό με όλους τους τόνους δέρματος και συνήθως συνδέεται με ένα από τα τρία πιο κυρίαρχα χαρακτηριστικά μας – τα μαλλιά, το δέρμα ή τα μάτια. Επίσης, δεν είναι τόσο βαρύ όσο το μαύρο, και έτσι έχει ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

5. Φωτεινό ροζ

Το ροζ θα φορεθεί πολύ φέτος, και ευτυχώς για όλους, είναι ένα χρώματα που αδυνατίζουν και κολακεύουν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έντονο ροζ για να αναμίξετε και να συνδυάσετε χρώματα και σχέδια που σας δίνουν μια αδυνατιστική όψη, επειδή τα έντονα μοτίβα και τα χρώματα δημιουργούν μια ψευδαίσθηση στο μάτι με έναν εκλεπτυσμένο τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Με καρκίνο στο πάγκρεας η Μαρία Μενούνος, ενώ περιμένει να γίνει μητέρα

Έρχεται το πρώτο εμβόλιο για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV) – Πράσινο φως από τον FDA

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.