Τι μας προτείνει η Ελένη Πετρουλάκη, για να είμαστε σε φόρμα από το πρωί;

Η Ελένη Πετρουλάκη και λόγω ιδιότητας είναι μια από τις πιο γυμνασμένες Ελληνίδες. Βέβαια, για να διατηρεί το καλογυμνασμένο σώμα της, δεν αρκείται μόνο στη γυμναστική, αλλά προσέχει πολύ και τη διατροφή της. Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, καλό είναι να δίνουμε έμφαση σ ένα καλό πρωινό. Αυτό εξάλλου κάνει και η γνωστή γυμνάστρια.

Μάλιστα, η Ελένη Πετρουλάκη συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social meda, χρήσιμες διατροφικές συμβουλές, ασκήσεις γυμναστικής, ακόμη και υγιεινές συνταγές.

Το ιδανικό πρωινό

Αυτή τη φορά, η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε στους ακολούθους της ποιο είναι το πρωινό της, το οποίο και τη βοηθά να παραμένει σε φόρμα. Και όπως είδαμε στο story που ανέβασε, το πρωινό της αποτελείται από ένα πιάτο με γιαούρτι χωρίς λακτόζη και φράουλες στο μπλέντερ, δημητριακά ολικής άλεσης, αμύγδαλα, φυστικοβούτυρο και νιφάδες βρώμης.

Δείτε το πρωινό της Ελένης Πετρουλάκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν ξεχνάμε τις ασκήσεις

Βέβαια για ένα πλήρες πρωινό επαναφόρτισης, θα ήταν υπέροχο αν συνδύαζες το δυναμωτικό γεύμα σου με μερικές απλές ασκήσεις που θα σε γεμίσουν ενέργεια. Το ασκησιολόγιο που προτείνει η Ελένη Πετρουλάκη έχει ασκήσεις που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι, βάζοντας έντονη μουσική. Μπορείς πάντα να πάρεις μερικές ιδέες από το βίντεο, αλλά και να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου στα δικά σου μέτρα. Δύο βαράκια, λάστιχα και μία μπάλα πιλάτες είναι τα υλικά με τα οποία σταδιακά καλό είναι να εφοδιαστείς για να μπορέσεις να παρακολουθείς διαδικτυακά προγράμματα άσκησης, γρήγορα και οικονομικά.

Διαβάστε επίσης

Φόρουμ Δελφών: Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία πυλώνας ανάπτυξης, σταθερότητας και επάρκειας φαρμάκων

Συνάντηση φαρμακείων Pharma PLUS: Άξονες στρατηγικής ανάπτυξης και καινοτόμες λύσεις

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.