5 ιδέες για να διακοσμήσετε το τζάκι σας, αν δεν το ανάβετε

Σήμερα τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν τζάκι. Είτε πρόκειται για διαμέρισμα είτε για μονοκατοικία. Και μπορεί το τζάκι να είναι μία από τις πιο όμορφες και ζεστές γωνιές του σπιτιού, όμως πολλοί είναι αυτοί που το ανάβουν από σπάνια έως καθόλου είτε γιατί δε βρίσκουν τον χρόνο να το απολαύσουν είτε γιατί τους ενοχλεί πολύ ο καπνός και η μυρωδιά. Ας δούμε λοιπόν πέντε καλόγουστες προτάσεις με τις οποίες θα διακοσμήσετε το ανενεργό τζάκι σας, ομορφαίνοντας το χώρο σας για να νιώσετε πρώτα απ’ όλα εσείς ευεξία και καλή διάθεση.

Ιδιαίτερα τον χειμώνα που είναι η «εποχή» του, είναι λίγο καταθλιπτικό να βλέπουμε ένα κρύο και παγωμένο τζάκι, γι΄αυτό χρησιμοποιήστε λίγη από τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας και μεταμορφώστε το!

Εμείς σας αναφέρουμε τις πιο αγαπημένες μας προτάσεις!

Τοποθετήστε μέσα γλάστρες και φυτά!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Jensen (@momma.in.black)

Είναι μάλλον η λύση στην οποία καταφεύγουν οι περισσότεροι, καθώς έτσι δημιουργούνται όμορφες αντιθέσεις και δίνεται στο χώρο νέα πνοή. Tip: φροντίστε μόνο να βάψετε πριν το τζάκι σας για να φαίνεται πεντακάθαρο!

Εναλλακτική βιβλιοθήκη

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lucia wren studio (@luciawrenstudio)

Δημιουργήστε μία μικρή βιβλιοθήκη και τοποθετήστε εντός του όμορφα πολύχρωμα βιβλία. Απλώστε μπροστά ένα παχύ χνουδωτό χαλί και ωραία μαξιλάρια και μόλις δημιουργήσατε τη πιο ζεστή βιβλιοφιλική γωνιά!

Ρομαντική κερένια… γωνιά

Βάλτε μέσα πολύχρωμα μεγάλα αρωματικά κεριά, πολυτελή κηροπήγια και δημουργήστε μία γωνιά με ξεχωριστή λάμψη και αισθητική!

Βάλτε μέσα το… δάσος

5-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b9%ce%b4%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%840

Δημιουργήστε μία ζεστή φωλιά με όμορφα ξύλα, κουκουνάρια και καρπούς από δέντρα του χειμώνα, όπως καρύδια, κάστανα κλπ.

Απλώς… ξύλα

5-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b9%ce%b4%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%842
@pixabay

Ίσως πρόκειται για την πιο απλή λύση. Στοιβάξτε στο τζάκι σας ωραία κομμένα ξύλα και συμπληρώστε το όμορφο αυτό σκηνικό με μικρά λαμπάκια!

Διαβάστε επίσης

Ινομυαλγία: Τα συμπτώματα που θα σε υποψιάσουν

Πώς θα αποφύγεις τον εθισμό στους υδατάνθρακες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.