Σεσουάρ μαλλιών: 9+1 χρήσεις που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας

Οι περισσότεροι από εμάς όταν αγοράζουμε σεσουάρ μαλλιών, ένα πράγμα έχουμε στο μυαλό μας, το στέγνωμα των μαλλιών μας. Αγνοούμε όμως, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά περισσότερα από αυτό και να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, στην κουζίνα, στην κρεβατοκάμαρα, ακόμα και στο γραφείο. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το σεσουάρ μαλλιών σας για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, μην ψάξετε άλλο, διαβάστε τις έξυπνες χρήσεις του, όπως τις αναφέρει το usatoday.com.

Σεσουάρ μαλλιών: Χρήσεις που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας

Να βγάλουμε αυτοκόλλητα από το γραφείο ή τα τζάμια

Αν έχεις παιδιά, μπορείς να καταλάβεις πόσο μαρτύριο είναι να προσπαθείς να βγάλεις από την επιφάνεια του γραφείο ή ενός τζαμιού, αυτοκόλλητα. Είτε θα σου κολλάνε στο χέρι είτε θα μένει κάποιο κομμάτι εκεί κολλημένο και δε μπορείς να το βγάλεις. Δοκίμασε, λοιπόν, να τα βγάλεις με το σεσουάρ στη ζεστή σκάλα. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση, αναφέρει το usatoday.com

Να βγάλεις το κερί από ξύλινη επιφάνεια

Έχεις ανάψει το κερί, ωστόσο εκείνο έσταξε. Υπάρχει τρόπος να το βγάλεις εύκολα, χωρίς λερώματα, με το σεσουάρ στην κρύα σκάλα.

Να στεγνώσεις τα ρούχα

Το μπλουζάκι δεν έχει προλάβει να στεγνώσει και βιάζεστε. Το στεγνώνετε με το σεσουάρ. Απλό. Ομοίως και με τα παπούτσια. Αν σας βράχηκαν, παίρνετε το πιστολάκι και τα στεγνώνετε.

Υδρατμούς στον καθρέφτη

Κάνατε ντους και ο καθρέφτης γέμισε με υδρατμούς. Παίρνετε το σεσουάρ και το στεγνώνετε, χωρίς να αφήσει γραμμές.

Στεγνώστε τα νύχια σας

Βάψατε τα νύχια σας; Με το σεσουάρ μαλλιών μπορείτε να τα στεγνώσετε, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Για τα κάρβουνα

Θα ψήσετε στο μπάρμπεκιου και ανάψατε τα κάρβουνα. Για να «πάρουν» εμπρός γρήγορα, χρησιμοποιήστε το σεσουάρ μαλλιών.

Τζιν

Αν σας στενεύει το τζιν σας,  αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε το πιστολάκι σας στην πρίζα και να το γυρίσετε στο ζεστό. Φυσήξτε προς το σημείο του φερμουάρ ή των κουμπιών του για 1-2 λεπτά και θα δείτε ότι αμέσως θα μαλακώσει.

Αφαιρέστε τις κηρομπογιές από τον τοίχο

Περάστε το σημείο με το πιστολάκι μέχρι να αρχίσουν να λιώνουν. Αφού γίνει αυτό σκουπίστε με ένα βρεγμένο πανί και λίγο σαπούνι. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για τους λεκέδες από κερί.

Ξεπαγώστε τους παγωμένους σωλήνες

Θέστε σε λειτουργία το πιστολάκι σε υψηλή θερμοκρασία και φυσήξτε στο σωλήνα που έχει παγώσει το νερό, ή ο πάγος στο ψυγείο.

Ξεσκονίστε

Για να ξεσκονίσετε δύσκολα σημεία του σπιτιού που δεν φτάνει το ξεσκονόπανο, βάλτε το πιστολάκι μπροστά στον κρύο αέρα και περάστε το. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεσκονίσετε μέχρι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας.

Διαβάστε επίσης 

Ψυχοεκπαίδευση: Ψυχολογική υποστήριξη στο άγχος

Από την καρδιά των φυτών… στο σώμα και στην ψυχή των ανθρώπων – Πώς θα χρησιμοποιήσετε τα αιθέρια έλαια

 

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.