Θέλετε όμορφο χαμόγελο; Κάντε μπότοξ

Το χαμόγελο αποτελούσε ανέκαθεν τον πιο ανέξοδο τρόπο να γίνετε ελκυστικοί στους γύρω σας. Αν θέλουμε λοιπόν να βελτιώσουμε το πρόσωπό μας αυτό που μπορούμε να βελτιώσουμε δεν είναι τα μάτια αλλά το χαμόγελο, λένε οι ειδικοί. Ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο δίνει αυτοπεποίθηση και ανοίγει πολλές πόρτες. Σε άτομα τα οποία θα ήθελαν να απαλλαγούν από αυτό το αντιαισθητικό χαμόγελο, χωρίς να υποστούν κάποια χειρουργική αισθητική παρέμβαση, το μπότοξ αποτελεί μια ασφαλή επιλογή.

Χαμόγελο – Πως μπορεί αυτό να βελτιωθεί ιατρικώς

Με τις εξειδικευμένες τεχνικές και γνώσεις της αισθητικής οδοντιατρικής. Σε αρκετές χώρες μάλιστα, αναφέρει το londonsmiles.com, υπάρχει η τάση, μετά από αισθητικές οδοντιατρικές επεμβάσεις ο ίδιος ο επιστήμονας να ολοκληρώνει τη θεραπεία με χρήση μπότοξ.

Αυτό εγχύεται στους λεπτούς μικρούς υποδόριους μύες του στόματος, ώστε το υπερκείμενο δέρμα να παραμένει λείο και ατσαλάκωτο, ενώ οι μύες στους οποίους δεν έχει γίνει έγχυση να μπορούν να συσπώνται ανεπηρέαστοι, επιτρέποντας έτσι τη φυσιολογική έκφραση του προσώπου.

Το μπότοξ, το οποίο όπως γνωρίζουμε αναστέλλει την έντονη λειτουργία των μυών στους οποίους εγχέεται, βοηθάει μέσα από τη δράση – αντίδραση να αναστείλει την εκδήλωση του gummy smile (ουλικό χαμόγελο).Tαυτόχρονα  επιμήκυνει το άνω χείλος, όταν αυτό είναι μικρό και λεπτό. Η έγχυση του φαρμάκου γίνεται σε δύο σημεία για να συμπεριλάβει τους κύριους μύες έλξης του άνω χείλους και να καλύπτει εν μέρει την άνω οδοντοστοιχία και τα ούλα κατά το χαμόγελο.

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και γρήγορα, αλλά η διάρκειά τους δε ξεπερνά τους 6 μήνες. Σε άτομα τα οποία θα ήθελαν να απαλλαγούν από αυτό το αντιαισθητικό χαμόγελο, χωρίς να υποστούν κάποια χειρουργική αισθητική παρέμβαση το μπότοξ, είναι μια πολύ καλή λύση, γιατί μπορεί να βελτιώσει τόσο το gummy smile, αλλά ταυτόχρονα να δώσει και μια φρεσκάδα στην περιστοματική περιοχή.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία 

Η έγχυση μικρών δόσεων μπότοξ (βοτουλινική τοξίνη) απευθείας στον μασητήρα μυ (τη γνάθο), εξασθενεί αρκετά τον μυ ώστε να σταματήσει το συνηθισμένο τρίξιμο των δοντιών και το σφίξιμο της γνάθου.

Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται η χορήγηση του μπότοξ

Όταν υπάρχει τοπική λοίμωξη στο προτεινόμενο σημείο έγχυσης

Σε άτομα με νευρομυικές παθήσεις (μυασθένεια gravis)

Σε άτομα με εξακριβωμένη η αλλεργική αντίδραση σε κάποια από τα συστατικά του μπότοξ

Διαβάστε επίσης 

Πώς θα περιορίσετε την ακμή μέχρι το ρεβεγιόν

5 σημάδια ότι ήρθε η ώρα να χάσεις βάρος

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.