Αφαιρέστε το μακιγιάζ σας με φυσικό τρόπο

Κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να κοιμάστε με μακιγιάζ καθώς μπορεί να καταστρέψει το δέρμα σας. Εάν δεν έχετε προϊόντα ντεμακιγιάζ στο σπίτι, υπάρχουν πολλά πράγματα που έχετε στο ψυγείο που λειτουργούν εξίσου καλά, και μερικές φορές ακόμα καλύτερα.

Ανεξαρτήτως από το πόσο κουρασμένοι είστε όταν επιστρέφετε στο σπίτι, είναι σημαντικό να πλένετε το μακιγιάζ σας. Αν σας έχει τελειώσει το ντεμακιγιάζ, σίγουρα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κανονικό σαπούνι καθώς μπορεί να στεγνώσει το δέρμα σας. Ευτυχώς, υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως αναφέρει το starandstyle.com.

Αβοκάντο

Το αβοκάντο λειτουργεί υπέροχα στην αφαίρεση του μακιγιάζ. Πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι ή κάτι παρόμοιο και τρίψτε το πάνω σε ένα κομμένο αβοκάντο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τις κορυφές για να αφαιρέσετε τη μάσκαρα και το eyeliner.

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας είναι φανταστικό γιατί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Βάλτε λίγο σε μια μπατονέτα και αφαιρέστε το μακιγιάζ σας. Στη συνέχεια, το δέρμα σας θα μυρίζει όμορφα και θα ενυδατώνεται.

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι τέλειο ως ντεμακιγιάζ για όσους έχουν ξηρό δέρμα. Απλώστε λίγες σταγόνες σε μια μπατονέτα και μετά απλώς τρίψτε το μακιγιάζ.

Αλόη βέρα

Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, η αλόη βέρα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το ντεμακιγιάζ καθώς δεν κάνει το δέρμα σας λιπαρό. Βάλτε το σε ένα βαμβάκι, όπως και το ξεβαφτικό σας και αφαιρέστε το μακιγιάζ σας.

Ο ατμός είναι ένας πολύ καλός και φυσικός τρόπος για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου. Βάλε λίγο νερό να βράσει και κάθισε από πάνω για μερικά λεπτά.

Θα σε βοηθήσει να αφαιρέσεις τα προϊόντα μακιγιάζ από το πρόσωπό σου. Ο ατμός είναι ένας τρόπος φροντίδας του προσώπου που επιλέγουν πολλές διασημότητες, καθώς μεταξύ άλλων ανοίγει τους πόρους και αφαιρεί τη βρωμιά.

Διαβάστε επίσης

Τι κουβέρτα να επιλέξετε, αν έχετε αϋπνία; Βαριά ή ελαφριά;

Αυτές οι ασκήσεις θα σε βοηθήσουν, αν υποφέρεις από ημικρανία

 

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.