Οι 3 τύποι γυναικείου οργασμού: Κύμα, χιονοστιβάδα, ηφαίστειο – Βρείτε τον δικό σας

Ερευνητές κατέληξαν στους τρεις διαφορετικούς τρόπους οργασμού, με τους οποίους οι γυναίκες βιώνουν την κορύφωση στο σεξ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μελέτης, καθηγητή νευροεπιστήμης, στο Charles University της Πράγας, James Pfaus ο οργασμός μιας γυναίκας μπορεί να ανήκει σε μία από τις τρεις κατηγορίες: κύμα, ηφαίστειο ή χιονοστιβάδα.

«Τα συγκεκριμένα ονόματα αναφέρονται στον τρόπο που πραγματοποιούνταν οι κινήσεις του πυελικού εδάφους κατά τη συσσώρευση του οργασμού και την απελευθέρωση της έντασης του από το σώμα», σημειώνει στο nypost.com, ο Pfaus και αναλύει τα τρία είδη του γυναικείου οργασμού:

«Κύμα»

Όταν ο οργασμός ξεκινάει σαν ένα κύμα με έντονες και γρήγορες συσπάσεις που ολοένα και φθίνουν με ελεγχόμενη ωστόσο ένταση.

«Ηφαίστειο»

Κινείται σε μία τάση κατώτερου πυελικού εδάφους, αλλά στη συνέχεια εκρήγνυται σε ένταση και απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του οργασμού.

«Χιονοστιβάδα»

Μοιάζει με το «κύμα», με τη διαφορά ότι εδώ η ένταση των συσπάσεων είναι πολύ υψηλότερη και φθίνει εξαιρετικά απότομα.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου στην Πράγα, αντιλήφθηκαν ότι όταν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα τους έφταναν σε οργασμό, με τη βοήθεια ενός δονητή, ονόματι Lioness, που ήταν συνδεδεμένος με bluetooth και ανίχνευε τη δύναμη των συσπάσεων του πυελικού εδάφους, η κίνηση των συγκεκριμένων μυών έμοιαζε με τα ακόλουθα τρία μοτίβα: «κύμα», «ηφαίστειο» ή «χιονοστιβάδα».

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη, χρησιμοποιούσαν τον δονητή για να αυνανίζονται κατά τη διάρκεια αρκετών ημερών, ενώ στοιχεία για τις μυϊκές τους κινήσεις στο σημείο του οργασμού συγκεντρώθηκαν μέσω της συσκευής.

Όσον αφορά, ποιο από τα τρία είδη είναι το πιο δημοφιλές, η μελέτη, έχει απάντηση και σε αυτό. Από τις 54 γυναίκες που συμμετείχαν, οι μισές είχαν οργασμούς «κύματος». Δεύτερος ήρθε ο οργασμός «χιονοστιβάδας» και τρίτος, το «ηφαίστειο».

Τώρα ο Dr Pfaus και η ομάδα του θέλουν να εξερευνήσουν περαιτέρω αυτούς τους τρεις τύπους οργασμού. «Πραγματοποιούμε μια μακροχρόνια μελέτη σε γυναίκες που χρησιμοποιούν το δονητή για να δούμε πώς αυτά τα διαφορετικά μοτίβα βιώνονται υποκειμενικά ως οργασμός, από όπου προέρχεται σε μεγάλο βαθμό η διέγερση που τους προκαλεί», είπε ο Pfaus.

Διαβάστε επίσης 

Sex toys: 4 σημαντικά οφέλη για την ψυχική υγεία και όχι μόνο

Πόδια φράουλας: Πως να ξεφορτωθείτε τις σκούρες τελίτσες

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.