Ο Ντουέιν Τζόνσον αποκαλύπτει τις λέξεις που χρησιμοποιεί όταν βαριέται να γυμναστεί

Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ και ίσως ο πιο γυμνασμένος.

Ο Ροκ σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Instagram, το οποίο μοιράστηκε μετά από μια βραδινή προπόνηση, μίλησε για τις λέξεις που χρησιμοποιεί και τις σκέψεις του για να παρακινήσει τον εαυτό του προκειμένου να προπονηθεί ακόμα και τις ώρες που θα προτιμούσε να κάνει κάτι άλλο.

«Άκουσα αυτό το απόφθεγμα τις προάλλες το οποίο θέλω να μοιραστώ μαζί σας», είπε. «Το παραφράζω, αλλά έχει ως εξής: το άτομο που πηγαίνει γυμναστήριο κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το πώς νιώθει, θα νικάει πάντα το άτομο που πηγαίνει στο γυμναστήριο όταν θέλει απλά να πάει γυμναστήριο».

«Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το απόφθεγμα είναι ότι “ναι, να είσαι ο πιο σκληρά “εργαζόμενος” στο γυμναστήριο, αλλά πιθανώς πιο σημαντικό από αυτό, είναι η ιδέα να ξεπεράσουμε την κούραση και την απροθυμία», συνέχισε. «Δεν θέλω να γυμνάζομαι τα μεσάνυχτα, τα μωρά μου θα ξυπνήσουν σε πέντε ώρες, αλλά ξέρω ότι όταν δεν θέλω να γυμνάζομαι τα μεσάνυχτα, τότε είναι που πρέπει να γυμνάζομαι τα μεσάνυχτα”.

Και όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, ο Τζόνσον προσθέτει ότι είναι πάντα χαρούμενος που αναγκάζει τον εαυτό του να ξεπεράσει αυτή την αδράνεια.

«Είμαι εδώ, πιέζω τον εαυτό μου, ξεπέρασα την κούραση, αλλά το πιο σημαντικό, νομίζω ότι είναι το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Σκεφτείτε “τι θα κάνω αύριο, τι θέλω να κάνω την επόμενη εβδομάδα, τον επόμενο μήνα, τον επόμενο χρόνο, οτιδήποτε», είπε.

«Σας συνιστώ λοιπόν ανεπιφύλακτα να κάνετε τις καθημερινές ασκήσεις που δεν θέλετε να κάνετε. Ξεπεράστε το, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που δεν είναι καθόλου πρόθυμοι να το κάνουν».

Διαβάστε επίσης

Fast food: Πως θα γλυτώσετε θερμίδες, χωρίς να θυσιάσετε την ευχαρίστηση

Αποκεφαλίζουν διοικητές Πλεύρης και Γκάγκα, ο Μάριος αμφιβάλει για τα επικαιροποιημένα εμβόλια, ενώ η Γκογκοζώτου δεν γκρινιάζει πια

Αποξηραμένα φρούτα: Ο κίνδυνος για την υγεία μας και δεν είναι η ζάχαρη

Διάσημοι καλλιτέχνες με σκλήρυνση κατά πλάκας περιγράφουν πως και πότε κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.