Αυτό είναι το πρόγραμμα της Dua Lipa για τους κοιλιακούς της και δεν είναι καθόλου δύσκολο

Η Dua Lipa δεν ξεσηκώνει μόνο με τις ερμηνείες της αλλά και για το αξιοζήλευτο σώμα της και ειδικά τους κοιλιακούς της.

Η τραγουδίστρια του «Levitating» επιδεικνύει την απίστευτη σιλουέτα της κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της και φαίνεται απίστευτη…

Πώς λοιπόν παραμένει σε τόσο υπέροχη φόρμα; Η CelebWell μίλησε με διατροφολόγους και ειδικούς ευεξίας για να μάθει.

Δείτε τους 5 τρόπους με τους οποίους η Dua Lipa παραμένει σε φόρμα:

1. Επιλέγει ολόκληρα τρόφιμα

Η Ντούα Λίπα τρώει υγιεινά και περιλαμβάνει πολλά ολόκληρα τρόφιμα στη διατροφή της. Για πρωινό θα έχει αυγά ή φρούτα, ενώ για ένα σνακ θα επιλέξει μια μπανάνα με βούτυρο κάσιους. Το μεσημεριανό της είναι μια σαλάτα κοτόπουλου με λαχανικά και κρύο χυμό. Το βράδυ θα φάει σαλάτα με ψάρι.

Σύμφωνα με τη διαιτολόγο Kitty Broihier, MS, RD, LD, “μια δίαιτα που βασίζεται σε ολόκληρα τρόφιμα όχι μόνο τείνει να είναι πιο θρεπτική, είναι επίσης γενικά υψηλότερη σε φυτικές ίνες και χαμηλότερη σε θερμίδες. Ένα τρόφιμο που έχει περισσότερες φυτικές ίνες τείνει να είναι πιο χορταστικό από ένα τρόφιμο με χαμηλότερες ίνες. Ολόκληρα φρούτα απαιτούν περισσότερο χρόνο για να μασηθούν και έχουν περισσότερες φυτικές ίνες σε σχε΄ση με τον χυμό τους. Τα ολόκληρα τρόφιμα προσφέρονται για πιο προσεκτική διατροφή. Όταν αφιερώνετε περισσότερο χρόνο μασώντας την τροφή σας, τρώτε φυσικά πιο αργά, κάτι που επιτρέπει στο σώμα και το μυαλό σας να έχουν χρόνο να καταγράψουν το επίπεδο πληρότητάς σας και να σας στείλουν τα σήματα να σταματήσετε να τρώτε.

2. Μία γλυκιά απόλαυση

Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια παραδέχθηκε στο Urban List ότι έχει μια γλυκιά απόλαυση κάθε τόσο. “Προσπαθώ να παραμένω όσο το δυνατόν πιο υγιής, αλλά δεν μπορώ ποτέ να σταματήσω τον εαυτό μου σε κάποια κεράσματα. Προσπαθώ όμως να το περιορίζω σε μέρες που δεν είμαι τόσο απασχολημένη, γιατί αν φάω ένα ντόνατ συνήθως με βάζει σε τροφικό κώμα!».

3. Πρωινές προπονήσεις

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός είπε στο Refinery29 ότι συνήθως γυμνάζεται στις 8:30 π.μ. “Αυτή είναι συνήθως η ώρα που δίνω στον εαυτό μου να γυμναστώ. Είτε μέσω Zoom, είτε κάνω προπόνηση με τη φίλη μου την Ella στο Λος Άντζελες ή με τον καλύτερό μου φίλο Bunny που έρχεται να με εκπαιδεύσει τις μέρες που νιώθω υπερβολικά τεμπέλα και χρειάζομαι κάποιον να μου δώσει κίνητρο, η σωματική άσκηση ξεκινά πραγματικά τη μέρα μου σωστά.

4. Fitness με επίκεντρο τον πυρήνα

Η 26χρονη είπε στο Viva, ότι εστιάζει σε ασκήσεις του πυρήνα και τις διάφορες παραλλαγές τους, ακόμα και με το ποδήλατο. Όπως είναι γνωστό οι ασκήσεις που δίνουν μεγάλη σημασία στον πυρήνα, ενισχύουν τους κοιλιακούς και τους μυς της πλάτης.

5. Γιόγκα και πιλάτες

«Μου αρέσει επίσης να κάνω γιόγκα, πιλάτες ή προπόνηση δύναμης», είπε η Λίπα στο Refinery29 .

Όπως εξηγεί η Meera Watts, ιδρύτρια της Siddhi Yoga, “η εξάσκηση με γιόγκα δεν σας βοηθά μόνο να παραμείνετε σε φόρμα, αλλά σας κάνει επίσης να φαίνεστε νέοι. Οι διάφορες ασκήσεις γιόγκα βοηθούν πολύ στην αναπνοή, όπως και στον καθαρισμό των τοξινών από το κεφάλι και το πρόσωπο, προάγοντας την καλύτερη παροχή οξυγόνου και τη μείωση των ελεύθερων ριζών, έτσι ώστε να υπάρχει μία φυσική λάμψη σε μαλλιά και δέρμα.

Διαβάστε επίσης

Λεπτά χείλη: Κόλπα για να φαίνονται μεγαλύτερα

6 ιδέες για ένα ξεχωριστό δώρο αποφοίτησης Λυκείου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.