Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της Κέιτ Μίντλετον – Και δεν είναι δύσκολο

Η Κέιτ Μίντλετον αν και μητέρα τριών παιδιών διατηρεί μία καλλίγραμμη σιλουέτα που δεν έχει αλλάξει από τότε που μας πρωτοσυστήθηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Βέβαια, για να διατηρείται σε φόρμα –πέρα από τα καλά γονίδια– φροντίζει τόσο τη διατροφή της, όσο και την άθλησή της. Και μπορεί οι υποχρεώσεις της ως μαμά και Δούκισσα να είναι πολλές, όμως, δεν παραλείπει ποτέ την καθημερινή της άσκηση.

Δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής, όμως φροντίζει να βρίσκει χρόνο και να ασκείται με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά.

Ας δούμε πώς γυμνάζεται εναλλάξ και σύμφωνα με το πρόγραμμά της.

Γυμναστήριο

Όταν της το επιτρέπει ο χρόνος και οι πριγκιπικές της υποχρεώσεις, επισκέπτεται το γυμναστήριο. Είναι οπαδός του cross fit, ενώ κάνει ποδήλατο και διάδρομο.

Περπάτημα

Αποτελεί μία από τις αγαπημένες της συνήθειες και είναι σχεδόν στο καθημερινό της πρόγραμμα. Τις περισσότερες φορές βγαίνει για περπάτημα με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά κάνοντας συνήθως μεγάλους περιπάτους.

Τρέξιμο

Και το τρέξιμο αποτελεί αγαπημένη συνήθεια για την Κέιτ Μίντλετον, η οποία πολλές φορές φοράει τα αθλητικά της και βγαίνει για τρέξιμο στην εξοχή. Άλλωστε, αυτή η επαφή με τη φύση την ηρεμεί πολύ.

Σανίδα

Αγαπημένη γυμναστική της δούκισσας είναι και η σανίδα. Επίσης στο πρόγραμμα γυμναστικής περιλαμβάνονται και ασκήσεις κωπηλασίας, ενώ εστιάζει στους κοιλιακούς με τη βοήθεια μιας μπάλας γυμναστικής.

Yoga

Τέλος, κάνει και yoga, μιας και αυτή την ηρεμεί και το βοηθά να αποβάλλει το άγχος της καθημερινότητας.

Διαβάστε επίσης

Ύψιστης αξίας η προστασία των δεδομένων των ατόμων που ζουν με HIV

Κόπωση και έλλειψη ενέργειας: Τι μπορεί να φταίει

Self-test: Από τη Δευτέρα 14/3 η δωρεάν διάθεση για μαθητές και εκπαιδευτικούς

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.