Το μυστικό για περισσότερα match στο Tinder

Νέα στοιχεία από εφαρμογές γνωριμιών, όπως το Tinder, δείχνουν ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που αποκαλύπτουν ότι είναι εμβολιασμένοι έναντι της COVID-19 είναι πολύ πιο πιθανό να συναντήσουν έναν πιθανό σύντροφο από εκείνους που δεν μοιράζονταν την κατάσταση εμβολιασμού τους.

Η Hinge, μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών, αποκάλυψε ότι όσοι δήλωσαν στο προφίλ τους ότι είναι εμβολιασμένοι είχαν 30% περισσότερα tinder match από εκείνους που κρατούσαν ιδιωτικές τέτοιες λεπτομέρειες.

Ομοίως, το Plenty of Fish, το οποίο χρησιμοποιείται από περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια άτομα, διαπίστωσε ότι το 37% των Βρετανών είπε ότι θεωρούσαν τον εμβολιασμό ως «επιθυμητό» όταν αναζητούσαν κάποιον για ραντεβού.

Τα δεδομένα που κυκλοφόρησαν από το Grindr, τη μεγαλύτερη εφαρμογή στον κόσμο για LGBTQ+ άτομα, αποκάλυψαν επίσης ότι το «διακριτικό εμβολιασμού» είναι μεταξύ των τριών πιο δημοφιλών που μπορούν να καρφιτσώσουν οι χρήστες στα προφίλ τους, ενώ το OkCupid είπε ότι ένα εκατομμύριο χρήστες έχουν προσθέσει το «I’m Vaccinated» σήμα στο προφίλ τους.

Η προπονήτρια γνωριμιών Hayley Quinn είπε στη dailymail.co.uk: «Οι φωτογραφίες σας που φοράτε μάσκες προσώπου, καπέλα ή γυαλιά ηλίου δεν θα έχουν τόσο καλή απόδοση όσο οι εικόνες όπου είστε καθαρά ορατοί.

«Ομοίως, το να είσαι ανοιχτός σχετικά με την κατάσταση του εμβολίου σου έχει θετικές συσχετίσεις, για παράδειγμα ότι είσαι κοινωνικά συνειδητοποιημένος και υπεύθυνος».

Η κ. Κουίν πρόσθεσε ότι ο μέσος Βρετανός θα θεωρούσε «πολύ άβολο» να ρωτήσει σε ένα ραντεβού κάποιον αν είναι εμβολιασμένος ή όχι.

«Οι άνθρωποι μπορεί να ανησυχούν ότι εάν έχετε διαφορετική άποψη σχετικά με τον εμβολιασμό, τότε είναι απίθανο να κάνετε κλικ σε άλλους τομείς», πρόσθεσε.

Οι ιστοσελίδες, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης το Tinder, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την κυβέρνηση την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να ενθαρρύνουν τους νεότερους να εμβολιαστούν.

Περίπου το 40% των νέων ηλικίας 18 έως 34 ετών στην Αγγλία δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί για την αναμνηστική τους δόση.

Διαβάστε επίσης

Δοκιμάστε τραμπολίνο, τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για να αδυνατίσετε

Πεινάς κι εσύ διαρκώς; Δες τι μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις την πείνα σου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.