7 ιδέες για να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεχωριστή

Δεν χρειάζεται να είναι του Αγίου Βαλεντίνου για να πούμε στον/στην σύντροφο μας ότι τον/την αγαπάμε ή για να γιορτάσουμε, θα έπρεπε να το κάνουμε κάθε μέρα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ημέρα είναι μια ευκαιρία ακόμη, για να εκδηλώσουμε την αγάπη μας, να κάνουμε τις στιγμές μας μοναδικές και να περάσουμε όμορφα. Άλλωστε, είναι πολύ όμορφο όταν κάποιος δίνει χρόνο και ενέργεια για να οργανώσει κάτι πιο προσωπικό.

Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε μαζί για χρόνια, η συνηθισμένη ρουτίνα δείπνου, λουλουδιών και κουτιών σοκολάτας μπορεί να φαίνεται λίγο βαρετή. Αλλά η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο για τις παραδοσιακές ”υποχρεώσεις”. Φέτος, γιορτάστε με μία από αυτές τις ασυνήθιστες, αλλά και πάλι ρομαντικές επιλογές, που δίνει το realsimple.com.

Κάντε ένα μάθημα μαγειρικής

Αντί να μοιράζεστε ένα γεύμα σε ένα γεμάτο εστιατόριο, δοκιμάστε ένα μάθημα μαγειρικής. Ακονίστε τις δεξιότητές σας στο μαχαίρι και μάθετε μια ή δύο νέες συνταγές και, στη συνέχεια, απολαύστε τα φρούτα (και τα λαχανικά) του κόπου σας. Αναζητήστε στο διαδίκτυο μαθήματα μαγειρικής, που περιλαμβάνουν εκμάθηση,πώς να φτιάχνετε ζυμαρικά με γιαγιάδες από την Ιταλία ή γαλλικά επιδόρπια από έναν Παριζιάνο ζαχαροπλαστείο.

Απολαύστε μια μέρα σπα μαζί

Αναζητάτε έναν δημιουργικό και χαλαρωτικό τρόπο να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Εκπλήξτε τον/την σύντροφό σας με μια μέρα στο σπα μαζί. Επισκεφθείτε ένα από τα Spa της Αθήνας που προσφέρουν προγράμματα ειδικά για ζευγάρια, που περιλαμβάνουν χαλαρωτικά μασάζ για εκείνον και εκείνη όπως και εσωτερική πισίνα, ατμόλουτρο, υδρομασάζ και σάουνα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να προετοιμαστείτε για μια ρομαντική βραδιά.

Κάντε εθελοντισμό 

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει Δευτέρα φέτος, αλλά θα μπορούσατε να τη γιορτάσετε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με μια μέρα εθελοντισμού. Το να μοιράζεστε το χρόνο και τις δεξιότητές σας με άλλους μπορεί να εντείνει το δικό σας δεσμό, επομένως βρείτε μια τοπική τράπεζα τροφίμων, ένα έργο Habitat for Humanity, μια τοπική ανθρώπινη κοινωνία για να βρείτε ένα μέρος που να σας βοηθήσει που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας και τα ενδιαφέροντά σας.

Ανακαλύψτε τον χαμένο έφηβο

Η ένταση και το πάθος της νεανικής αγάπης δεν διαρκούν για πάντα, αλλά μπορείτε να ανακτήσετε αυτή την περίοδο. Πηγαίντε σε ένα λούνα παρκ, περάστε μια ώρα παίζοντας laser tag ή ανεβείτε σε καρτ. Πάρτε μαλλί της γριάς και αφεθείτε στην αθωότητα της εφηβείας και την αγκαλιά του/της συντρόφου σας.

Δημιουργήστε ένα προσωπικό βιντεάκι

Αν δεν το έχεις και πολύ με την τεχνολογία μην αγχώνεσαι. Κατέβασε μια εφαρμογή στο κινητό σου, ανέβασε φωτογραφίες ή βίντεο στην εφαρμογή, διάλεξε τρόπο προβολής , μοτίβα και χρώματα, διάλεξε ένα τραγούδι και έτοιμο.

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της φύσης

Πηγαίντε για μια πεζοπορία, δοκιμάστε ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε μια βόλτα με το ποδήλατο μαζί. Κάψτε μερικές θερμίδες και ανοίξτε την όρεξη πριν βγείτε για δείπνο. Οι ενδορφίνες θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Και μπορεί να θέλετε να το συνεχίσετε και μετά.

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια δικαιολογία για να δοκιμάσετε κάτι νέο. Κάντε  ένα μάθημα χορού μαζί,  δοκιμάστε ένα μάθημα αγγειοπλαστικής ή ζωγραφίστε και πιείτε ή δοκιμάστε ένα νέο άθλημα που δεν έχετε παίξει ποτέ πριν. Η καινοτομία θα κάνει ένα πιο συναρπαστικό ραντεβού.

Διαβάστε επίσης 

Αυτές είναι οι 3 πιο απλές ασκήσεις γιόγκα για τους πόνους περιόδου

Πώς η μοναξιά σχετίζεται με τον κίνδυνο μακροχρόνιων παθήσεων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.