Κάντε γιόγκα για λαμπερό και σφριγηλό πρόσωπο

Η γιόγκα προσώπου έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη δομική εμφάνιση του προσώπου σας ενισχύοντας τους μύες των ζυγωματικών και του προσώπου. Έρευνες μάλιστα έχουν αποδείξει ότι είναι αποτελεσματική στην προώθηση της λαμπερής επιδερμίδας.

Πόσο αποτελεσματική είναι η γιόγκα για τη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος;

Η γιόγκα μπορεί να μην έχει μαγικά αποτελέσματα μετά από κάθε συνεδρία, αλλά έχει πολύ εμφανή και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, λέει η Akanksha Vishnoi, διευθύντρια της πλατφόρμας ομορφιάς και ευεξίας, ”Yes Madam” και προσθέτει: Βοηθά επίσης στην ανακούφιση του στρες από το σώμα. Το άγχος οδηγεί σε θαμπό δέρμα και επίσης οδηγεί σε μελάγχρωση. Κάνοντας τη γιόγκα μέρος της καθημερινότητάς σας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε καθαρό και λαμπερό δέρμα.

Λειτουργεί για όλους;

Προφανώς, καθώς είναι απολύτως φυσικό και μη τοξικό, είναι ασφαλές για όλους.

Ακριβώς όπως μια προπόνηση είναι απαραίτητη για το σώμα για να μειώσει τις ασθένειες και να διατηρήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, το πρόσωπό σας απαιτεί επίσης λίγη άσκηση για να διατηρήσει ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Στο γυμναστήριο, εργαζόμαστε σκληρά πάνω στο σώμα μας, κάμπτοντας, σηκώνοντας και σφίγγοντας τους μύες για να τους διατηρήσουμε σφιχτούς και δυνατούς. Πιστεύω ότι η ενεργοποίηση και η ενίσχυση των μυών του προσώπου, επίσης, μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τα χαρακτηριστικά και την ευελιξία μας και να μας κάνει να φαινόμαστε χρόνια νεότεροι. Είναι καλό αν οι ασκήσεις προσώπου ξεκινούν από νεαρή ηλικία.

Μπορεί η γιόγκα προσώπου να είναι μια μη χειρουργική επιλογή;

Η αισθητική χειρουργική σκοπεύει να προωθήσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση ενός ατόμου βελτιώνοντας την εμφάνισή του. Οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του προσώπου ή του σώματος μπορεί να αντιμετωπιστεί με αισθητική χειρουργική. Διάσημοι ή απλοί άνθρωποι, η επιλογή της αισθητικής χειρουργικής είναι μια προσωπική επιλογή, αλλά ναι, αυτές τις μέρες η face yoga είναι τάση επειδή η face yoga είναι ένα αναπτυσσόμενο φαινόμενο που υπόσχεται να προσφέρει αποτελέσματα ανόρθωσης του δέρματος χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης, βελόνων ή ακόμη και δαπανηρής φροντίδας δέρματος προϊόντα.

Ποιες είναι οι καλύτερες ασκήσεις της γιόγκα προσώπου

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά είδη γιόγκα προσώπου που εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, αλλά τα προσωπικά μου αγαπημένα που κάνω καθημερινά είναι: ανακούφιση από την ένταση, κύκλοι ματιών, ομαλοποίηση φρυδιών, μασάζ αυχένα, ξεκλείδωμα γνάθου, χτύπημα προσώπου κ.λπ. Όλες αυτέ είναι πολύ εύκολες και αποτελεσματικές ασκήσεις προσώπου.

Απλώς νιώστε άνετα με το δέρμα σας, αλλά ποτέ μην παραμελείτε την επίδραση της αυτο-περιποίησης και της φροντίδας του δέρματος ως μέρος της αγάπης για τον εαυτό σας. Το δέρμα του προσώπου σας απαιτεί το ίδιο επίπεδο προσοχής και φροντίδας με το υπόλοιπο σώμα σας. Να έχετε επίγνωση του τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς, αλλά μην σταματήσετε να κάνετε ασκήσεις προσώπου ή γιόγκα γιατί είναι απαραίτητες για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Πηγή: thehealthsite.com

Διαβάστε επίσης 

Αλλαγές στο χρώμα του σπέρματος – Οι τρεις αποχρώσεις και τι μπορεί να σημαίνουν

Ενδομητρίωση και εγκυμοσύνη: Μπορούν να συνυπάρξουν ;

Αυτές οι ασθένειες σας γερνάνε πρόωρα – Τρόποι να τις αποφύγετε

Author

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.