«Αντίπαλοι» οι θρύλοι του μπάσκετ Α. Κωνσταντινίδη και Π. Γιαννάκης για καλό σκοπό

Ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ ήταν αυτός που διοργανώθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ.
Με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη η μία ομάδα και με προπονήτρια την Άννυ Κωνσταντινίδη η άλλη, έπαιξαν για τους σκοπούς του Συλλόγου ΚΕΦΙ και της ομάδας Γυναικολογικού Καρκίνου «Εριφύλη».

Στον αγώνα που έγινε την Κυριακή 19/9/21 και στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικής Ογκολογίας, παραβρέθηκαν η Εβίνα Μάλτση, ο Δημοσθένης Ταμπάκος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής και πολλοί ακόμα παλαίμαχοι αλλά και σύγχρονοι παίκτες μπάσκετ καθώς και άλλων αθλημάτων όπως της Ιστιοπλοΐας, της Κολύμβησης, του Στίβου, της Ξιφασκίας. Επίσης πολύ σημαντική για την επικοινωνία των μηνυμάτων ήταν και η συμμετοχή ιατρών του κλάδου καθώς και φίλων Ασθενών σχηματίζοντας έτσι ένα δημιουργικό μωσαϊκό.

Όλοι οι συμμετέχοντες έγιναν μία αγκαλιά με τις ασθενείς του Συλλόγου και χάρισαν όμορφες στιγμές ευγενούς άμιλλας ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!

Στο τελικό σκορ η ομάδα του κόουτς Γιαννάκη επικράτησε μετά από ένα ανταγωνιστικό αγώνα, όμως οι πόντοι των δύο ομάδων αθροίστηκαν σε ένα μήνυμα ότι η συλλογική προσπάθεια και η εντατικοποίηση των μηνυμάτων για πρόληψη και έλεγχο μπορεί να μας σώσει!

Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. έδωσε στους παρευρισκομένους δώρα, ανάμεσα σε αυτά ένα μωβ κραγιόν και ένα μωβ βερνίκι νυχιών, έτσι ώστε την επόμενη ημέρα, 20 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικής Ογκολογίας, να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τα χρωματίσουν μωβ κάνοντας την φωνή των γυναικών με γυναικολογικό καρκίνο να φτάσει πιο μακριά και να είναι πιο δυνατή.

Για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο προβάλλονται ενημερωτικά βίντεο για θέματα που αφορούν τις ασθενείς με γυναικολογικό καρκίνο στην σελίδα του Facebook του Κ.Ε.Φ.Ι. και της «Εριφύλης» Κ.Ε.Φ.Ι. και στο κανάλι του YouTube του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Αυτή η διαταραχή οδηγεί σε αυτοάνοσα νοσήματα

#My_Greece Villages: Τα χωριά της Ελλάδας σε έκθεση φωτογραφίας

Μέσω φαρμακείων έκλεισε ραντεβού για εμβολιασμό το 90% των πολιτών

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.