Πρώτο ραντεβού: 30 ακαταμάχητες ιδέες για να σπάσει ο πάγος

Το πρώτο ραντεβού είναι το πιο δύσκολο και φορτωμένο με άγχος και αγωνία. Να επιλέξετε κάτι απλό – όπως καφές ή ποτό – ή είστε ο τύπος του ατόμου που θέλει να ξεχωρίσει;

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: όταν σχεδιάζετε το πρώτο, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα πάει καλά για να σας δώσει την ευκαιρία να προγραμματίσετε και ένα δεύτερο ραντεβού.

Μην ανησυχείτε! Έχουμε κάποιες ιδέες για να εντυπωσιάσετε και να ξεφύγετε από τα κλασικά:

1. Κάντε μια βόλτα.

Ναι, μερικές φορές οι πιο απλές ιδέες για ραντεβού είναι οι καλύτερες. Σύμφωνα με έρευνα της εφαρμογής γνωριμιών Zoosk , μετά το δείπνο και τον καφέ, η βόλτα είναι η τρίτη πιο δημοφιλής ιδέα για τις γυναίκες στις ηλικίας των 30, 50 και 60. Κατατάχθηκε ως 4η επιλογή μεταξύ των γυναικών στα 20 τους.

2. Πηγαίνετε για ψώνια.

Επισκεφθείτε μερικά καταστήματα με κρυμμένους θησαυρούς για αξεσουάρ, για το σπίτι, κ.λπ. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε στυλ στο πρώτο ραντεβού. Και ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί το ραντεβού μπορείτε να αποκτήσετε κάποια ωραία πράγματα.

3. Επισκεφθείτε ένα μουσείο.

Η επίσκεψη σε ένα ή περισσότερα μουσεία μπορεί να τόπος συνάντησης για το πρώτο ραντεβού. Πολλά μουσεία είναι δωρεάν ή οικονομικά προσιτά. Αυτό δίνει στο ζευγάρι την ευκαιρία να κάνει περιστασιακές μικρές συζητήσεις και να κατανοήσει την οπτική του άλλου για τη ζωή που βασίζεται στην τέχνη. Είναι επίσης ένας σίγουρος τρόπος για να αντιμετωπιστεί η αμηχανία και οι τυχόν αδέξιες σιωπές.

4. Ανταλλάξτε χόμπι.

Περάστε μαζί μία ημέρα με τις αγαπημένες δραστηριότητες και των δύο. Κάθε ένας από εσάς επιλέγει έναν από τους αγαπημένους του τρόπους για να περνά το χρόνο του και στο πρώτο ραντεβού μπορεί να το μοιραστείτε και με τον άλλο.

5. Ραντεβού στο λούνα παρκ.

Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είστε, μια επίσκεψη σε ένα λούνα παρκ είναι ιδανικό για καλοκαιρινό ραντεβού. Ο πάγος θα σπάσει κατευθείαν.

6. Αποδράστε από ένα escape room.

Αυτά τα παιχνίδια περιπέτειας στα οποία οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να λύσουν διάφορα μυστήρια είναι απίστευτα δημοφιλή.

7. Κλείστε ραντεβού για σπα.

Το πρώτο ραντεβού είναι πολύ νωρίς για μασάζ, αλλά μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σε ένα σπα για να απολαύσετε την πισίνα με το υδρομασάζ ή το μασάζ στο κεφάλι. Θα χαλαρώσετε και οι δύο και θα έχετε την ικανοποίηση οτι κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας.

8. Τραγουδήστε καραόκε.

Χαρά και διασκέδαση στο πρώτο ραντεβού με καραόκε. Το σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε πολύ.

9. Πηγαίνετε για μπόουλινγκ.

Το μπόουλινγκ μπορεί να φέρει σε αμηχανία κάποιους γιατί πρέπει να αλλάξουν παπούτσια, ωστόσο βοηθάει πολύ για να σπάσει ο πάγος. Παλιά τακτική!

10. Κλείστε ραντεβού σε ένα μάθημα.

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και των δύο μπορείτε να κλείσετε ένα μάθημα π.χ. τέννις, ραπτικής, ζωγραφικής, σερφ ή σκι.

11. Δείτε μια κωμωδία.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα – δείπνο και ποτό – παρακολουθήστε μια κωμωδία. Θα γελάσετε και θα έχετε πολλά να συζητάτε κατά τη διάρκεια του ποτού σας.

12. Επισκεφθείτε ένα καταφύγιο ζώων.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε πόσο στοργικός είναι κάποιος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα κατοικίδια ζώα.

13. Παρακολουθήστε μια αθλητική εκδήλωση.

Δεν είναι κακή ιδέα να πάτε να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα μαζί, εκτός αν δεν σας αρέσει να εξηγείτε στον άλλο κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού.

14. Ακούστε τζαζ.

Κλείστε τραπέζι σ’ ένα τζαζ κλαμπ.

15. Παρακολουθήστε ένα μάθημα μαγειρικής.

Είναι ένα ασφαλές μέρος για μια κοινή εμπειρία που ανοόγει πολλά θέματα συζήτησης. Και στο επόμενο ραντεβού θα προτείνετε ένα εστιατόριο με βάση τις επιλογές και των δυο.

16. Δείτε ένα φεστιβάλ δρόμου ή μουσικής.

Θα εκπλαγείτε πόσες δραστηριότητες αυτού του είδους υπάρχουν. Περιλαμβάνουν συχνά δωρεάν παραστάσεις, καλό φαγητό, παιχνίδια και βόλτες.

17. Παρακολουθήστε ένα πρόγραμμα γευσιγνωσίας κρασιού

Πολλά καταστήματα κρασιού και μπαρ προσφέρουν βραδιές γευσιγνωσίας κρασιού, κάτι που μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον ταυτόχρονα.

18. Οτιδήποτε στην παραλία

Εάν έχετε πρόσβαση σε μια παραλία, είναι καλή ιδέα να το χρησιμοποιήσετε. Στην έρευνα του Zoosk σχετικά με τις ιδέες για ραντεβού, γυναίκες όλων των ηλικιακών ομάδων ανέφεραν στην παραλία έναν από τους κορυφαίους ρομαντικούς χώρους για ραντεβού.

19. Δημιουργήστε τη δική σας γαστρονομική περιήγηση.

Αν θέλετε να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί, εφαρμόστε αυτή την ιδέα για το πρώτο ραντεβού. Παραγγείλτε ένα ορεκτικό σε ένα εστιατόρια και μετά πηγαίνετε σε άλλο για το κυρίως και σε άλλο για το γλυκό.

20. Συναντηθείτε κατά το ηλιοβασίλεμα.

Δώστε ραντεβού την ώρα του ηλιοβασιλέματος και σε σημείο που θα φαίνεται η δύση του ήλιου.

21. Επισκεφθείτε τον ζωολογικό κήπο.

Γιατί όχι; Μία επίσκεψη σε ένα ζωολογικό κήπο είναι κάτι διαφορετικό για πρώτο ραντεβού.

22. Κάντε πικνίκ στο πάρκο.

Εάν ο καιρός είναι καλός, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα υπαίθριο πικνίκ στο κοντινό πάρκο. Πάρτε μερικά φρούτα, τυρί, κράκερ και κρασί και θα είστε έτοιμοι.

23. Ραντεβού με τα ποδήλατα.

Ή κάντε σχεδόν οποιαδήποτε άλλη σωματική δραστηριότητα που απολαμβάνετε και οι δύο.

24. Πηγαίνετε για τραμπολίνο.

Είναι πολύ δύσκολο να μην διασκεδάσεις όταν πηδάς σε ένα τραμπολίνο.

25. Επίσκεψη σε ένα βιβλιοπωλείο.

Επισκεφθείτε μαζί ένα βιβλιοπωλείο, και μιλήστε για τα αγαπημένα σας βιβλία και γιατί είναι σημαντικά για εσάς. Πολλά βιβλιοπωλεία διαθέτουν καφετέριες, επομένως μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε με ένα φλιτζάνι καφέ.

26. Κλείστε ένα μάθημα χορού.

Είναι ένας παιχνιδιάρικος τρόπος για το πρώτο ραντεβού, ακόμα κι αν κανένας από τους δύο δεν είναι καλός χορευτής.

27. Πηγαίνετε σε μια συναυλία.

Όπως και με το αθλητικό γεγονός, υπάρχουν στιγμές που δεν απαιτείται η συζήτηση. Είναι μια ευκαιρία για διασκέδαση και τραγούδι.

28. Επισκεφθείτε μια γειτονιά που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ.

Εάν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη, είναι πιθανό να υπάρχουν γειτονιές στην περιοχή σας που δεν έχετε εξερευνήσει ποτέ. Ίσως υπάρχει ακόμη ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο στην πόλη σας που δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ.

29. Παίξτε παλιά παιχνίδια.

Υπάρχουν μπαρ που είναι γεμάτα με ηλεκτρονικά παιχνίδια παλιού τύπου. Μπορείτε συχνά να παίξετε δωρεάν αν αγοράσετε ένα ή δύο ποτά.

30. Γίνετε εθελοντές

Αναζητήστε μία κοινωνική δράση, όωπς δενδροφύτευση και πηγαίνετε μαζί. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε αν μοιράζεστε τις ίδιες ηθικές αξίες.

Πηγή: bestlifeonline.com

Διαβάστε επίσης

Ύψος, βάρος και τριχοφυΐα σώματος- Δείτε τι αποζητούν άνδρες και γυναίκες και θα εκπλαγείτε

Γιατί οι ιστορίες Instagram είναι τόσο εθιστικές

Βαρεμάρα στο κρεββάτι ή βαρετό σεξ – Τα 6 κριτήρια της σεξουαλικής πλήξης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.