Seneca Medical Group: Συνέδριο με αιχμή την καινοτομία και τις εξελίξεις στη μεταμόσχευση μαλλιών

Οι επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών θα παρουσιαστούν σε διήμερο συνέδριο, με τη συμμετοχή διακεκριμένων χειρουργών, το οποίο διοργανώνει ο κορυφαίος όμιλος Seneca Medical Group, στις 14 και 15 Ιουνίου 2024.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου με τίτλο «Seneca Hair Restoration Summit Pioneering the Future in Medical Tourism», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην κλινική του ομίλου στον Πύργο Αθηνών και το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επιτεύγματα στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών μέσα από πρωτοποριακές επεμβάσεις σε live μετάδοση, ομιλίες από κορυφαίους επιστήμονες και live workshops με εξειδικευμένους επαγγελματίες από την Ελλάδα και τη Σκωτία.

Συνέδριο για τις εξελίξεις στη μεταμόσχευση μαλλιών

Στόχος της διοργάνωσης είναι να παρουσιαστεί η επένδυση του ομίλου στην ιατρική καινοτομία για τη διαρκή βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών και η αφοσίωση στην υιοθέτηση λύσεων που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία, προς όφελος των ασθενών.

Ταυτόχρονα, το συνέδριο επιδιώκει να αναδείξει τον κομβικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα ως προορισμός ιατρικού τουρισμού, με σημαντικό αποτύπωμα στην εθνική οικονομία.

Ο CEO του Seneca Medical Group Γεώργιος Κοτταρίδης δήλωσε σχετικά: «Στρατηγική προτεραιότητα της Seneca Medical Group είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και η διαρκής εξέλιξη με την ενσωμάτωση όλων των διεθνών τάσεων. Το συνέδριο σκοπεύει να αναδείξει την αξία της καινοτομίας στην ιατρική και ταυτόχρονα τις μεγάλες ευκαιρίες και την προστιθέμενη αξία που δημιουργεί ο ιατρικός τουρισμός για την οικονομία της Ελλάδας».

Πληροφορίες συνεδρίου:
Παρασκευή 14 Ιουνίου, Seneca Medical Group (Λεωφόρος Μεσογείων 2, Αθήνα 115 27)
9:30-17:00 | Summit Day 1
Σάββατο 15 Ιουνίου, Wyndham Grand Athens (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 10437)
10:30-16:00 | Summit Day 2

Διαβάστε επίσης

Οι 7 τροφές που επηρεάζουν τη μυρωδιά του σώματος

Βίαιες τιμωρίες και βρισιές ως “μέσο πειθαρχίας” για 400 εκατομμύρια παιδιά

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.