Gold και silver διακρίσεις της KARABINIS MEDICAL στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021»

Σε μια κρίσιμη χρονιά, η συνεισφορά της KARABINIS MEDICAL στους επαγγελματίες υγείας αναγνωρίστηκε μέσα από την τετραπλή διάκριση της εταιρείας στα φετινά Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς. Ο θεσμός των βραβείων εξαίρει τις εταιρείες για την προσφορά τους στην φαρμακευτική και ιατρική κοινότητα, αλλά και την κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, η KARABINIS MEDICAL διέπρεψε στις εξής κατηγορίες:

  • Με GOLD βραβείο στην κατηγορία «Εκπαίδευση – ενημέρωση φαρμακοποιών: Προγράμματα εκπαίδευσης» για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση της υπηρεσίας HD CORNER – Βιωματικά Εργαστήρια για τα φαρμακεία, που συμβάλει στη ρύθμιση των ανθρώπων με καρδιαγγειακό κίνδυνο.
  • Επίσης με GOLD βραβείο, στην κατηγορία «Καλύτερη διαφήμιση στα ΜΜΕ για προϊόντα φαρμακείου».
  • Απέσπασε SILVER διάκριση στην κατηγορία «Καινοτόμα υπηρεσία στο φαρμακείο», για την καινοτόμο υπηρεσία υγείας Hypertension & Diabetes Corner, που έχει ως στόχο την ενημέρωση του κοινού με έγκυρο επιστημονικό περιεχόμενο για τους βασικούς παράγοντες καρδιαγγειακών ασθενειών και τη διατήρηση ενός έγκυρου και ενημερωμένου ιατρικού προφίλ για τους ασθενείς που πάσχουν από υπέρταση και διαβήτη.
  • Με SILVER διάκριση βραβεύτηκε και το brand Alfashield, στην κατηγορία «Design και packaging προϊόντος φαρμακείου».

Τα βραβεία παρέλαβε ο κ. Απόστολος Καραμπίνης, Founder & Entepreneur της KARABINIS MEDICAL, δηλώνοντας ότι «Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας για της σημερινές διακρίσεις της KARABINIS MEDICAL. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η αναγνώριση που λαμβάνουμε από τους ίδιους τους φαρμακοποιούς. Τα σημερινά βραβεία αποτελούν την απτή απόδειξη πως, μέσα από την καινοτομία, τις συνεχείς επενδύσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και τις στρατηγικές συνεργασίες μας με τους επαγγελματίες υγείας, μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής».

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.