H ΕLPEN στο «14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

Δυναμική ήταν η παρουσία της ELPEN στο «14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, προσελκύοντας περισσότερους από 5.100 επισκέπτες. Συμμετέχοντας ως Χρυσός Χορηγός, η εταιρεία επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τη σταθερή προσήλωσή της στον τομέα της απασχόλησης.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, στελέχη από διαφορετικές διευθύνσεις της ELPEN πραγματοποίησαν ανοιχτές ομιλίες, στο πλαίσιο των οποίων μοιράστηκαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους υποψηφίους. Επιπλέον, επισήμαναν τη διαχρονική πρόθεση της εταιρείας να προσφέρει στους νέους το πεδίο δράσης και τα κατάλληλα εφόδια σε θέματα απασχόλησης και εύρεσης εργασίας.

Το φυσικό περίπτερο της ELPEN, προσέλκυσε περισσότερους από 350 υποψήφιους, που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας και να ενημερωθούν σχετικά με τις ανοιχτές θέσεις εργασίας καθώς και τις δυνατότητες εξέλιξης που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας, φιλοξένησε φέτος περισσότερες από 55 κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης διεξαγωγής του, πραγματοποιήθηκαν 100 ομιλίες από 300 καταξιωμένους εισηγητές που μετέφεραν τη γνώση και τις εμπειρίες τους στο νέο κοινό.

Σχετικά με την ELPEN 

Η ELPEN, είναι μια ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, η οποία ιδρύθηκε το 1965 και απασχολεί 620 εργαζόμενους. Η εταιρεία αναπτύσσει, παράγει, εμπορεύεται και εξάγει επώνυμα γενόσημα, πρωτότυπα και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Στις εγκαταστάσεις της στο Πικέρμι Αττικής, εκτελούνται δραστηριότητες όπως η παραγωγή και ο ποιοτικός έλεγχος φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης, αποθήκευση και διανομή φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, διοικητικές υπηρεσίες και έρευνα και ανάπτυξη.

Για περισσότερα από 50 χρόνια η εταιρεία Elpen συνεχίζει να πρωτοπορεί στο χώρο της Φαρμακοβιομηχανίας, με πλήθος τόσο φαρμακευτικών όσο και παραφαρμακευτικών προϊόντων, να καλύπτουν πλήρως τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών.

Το Ερευνητικό, Εκπαιδευτικό & Πειραματικό Κέντρο ELPEN αποτελεί το μεγαλύτερο ιδιωτικού χαρακτήρα κέντρο εκπαίδευσης και Μεταφραστικής Έρευνας στην περιοχή των Βαλκανίων και ένα από τα δέκα μεγαλύτερα εργαστήρια στην Ευρώπη μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά. Επίσης είναι το πρώτο και μοναδικό εργαστήριο στην Ελλάδα με πιστοποίηση UEMS / NASCE και μέσα στα πρώτα στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης 

Ευάγγελος Καλαμάκης (SofMedica): Έρχεται η 5η γενιά του da Vinci, πώς βοηθά τους ασθενείς η ρομποτική χειρουργική

Πρόγραμμα για την καθολική πρόσβαση στην Υγεία “Δικαιώματα στην Πράξη”

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.