Η DEMO στην 24η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ 2024

Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία DEMO παίρνει μέρος στη Διημερίδα Καριέρας που διοργανώνεται για 24η φορά από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Για δύο ημέρες, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, από τις 10.00-18.00, εκπρόσωποι της DEMO θα περιμένουν τους ενδιαφερόμενους στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερo της εταιρείας – υπ’ αριθμόν 74 – στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ώστε να τους ενημερώσουν για το επιχειρηματικό πλάνο και την κουλτούρα της εταιρείας αλλά και τις ενεργές ευκαιρίες απασχόλησης.

«Αυτή τη στιγμή, στη DEMO απασχολούμε σχεδόν 1.500 εργαζόμενους, ενώ με την περάτωση των έργων που υλοποιούνται στο πλαίσιο του επενδυτικού πλάνου υπολογίζουμε πως ως το 2030 θα είμαστε μια ισχυρή αλυσίδα 2.700 ανθρώπων. Επενδύουμε στη χώρα μας, προσφέρουμε επαγγελματικά κίνητρα, συντελούμε στη δημιουργία πολυάριθμων θέσεων εργασίας. Η συμμετοχή μας σε πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που μας φέρνουν σε άμεση επαφή με εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων θεωρείται κομβική για την κάλυψη αυτών», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κοτσίφης, HR Director στη DEMO ABEE.

Λεπτομέρειες
Ημερομηνία: 26 – 27 Ιανουαρίου 2024
Ωράριο: 10:00-18:00
Τοποθεσία: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι, 12134)
Είσοδος: Δωρεάν
Περισσότερες πληροφορίες & Δήλωση συμμετοχής: eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-2024

H DEMO ABEE

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στην παραγωγή ενεσίμων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 66.000 τ.μ. που περιλαμβάνουν 4 παραγωγικές μονάδες, 25 γραμμές παραγωγής και εργαστήρια έρευνας και ποιοτικού ελέγχου. Η DEMO απασχολεί σήμερα πάνω από 1.400 εργαζόμενους σε Αττική και Θεσσαλονίκη και είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στην Ελλάδα στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών. Η εταιρεία έχει ευρεία δραστηριότητα διεθνώς εξάγοντας πάνω από το 85% της παραγωγής της, ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Σήμερα η DEMO υλοποιεί ένα πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο 356εκ.ευρω που εστιάζει στην ενίσχυση της θέσης της διεθνώς και την είσοδό της σε τομείς με υψηλή αναπτυξιακή προοπτική όπως η ανάπτυξη και παραγωγή πρώτων υλών και βιοομοειδών φαρμάκων.

 

Διαβάστε επίσης

Οι αναισθησιολόγοι γυρνούν την πλάτη στο ΕΣΥ για τις εξοντωτικές συνθήκες εργασίες – Τι ζητούν

Η παχυσαρκία αυξάνει τον κίνδυνο για μία σοβαρή άγνωστη σε πολλούς ασθένεια, πρόδρομο κακοήθειας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.