Χριστούγεννα και go4more… ο συνδυασμός για να βγαίνετε κερδισμένοι

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και το go4more επιφυλάσσει για όλους ευχάριστες εκπλήξεις, δίνοντας νόημα στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο, σε κάθε γωνιά του κόσμου, το σκηνικό μεταμορφώνεται με εορταστικούς στολισμούς και πολύχρωμες βιτρίνες, που υπενθυμίζουν σε όλους ότι έρχονται οι γιορτές.

Όλοι ετοιμαζόμαστε για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, που θα γεμίσουν χαμόγελα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και φέτος μπορούμε να επωφεληθούμε, με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζοντας go4more πόντους έως και τις 15 Ιανουαρίου 2024, σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος.

Το go4more φέρνει δώρα 

Για εσάς, που θέλετε τα πιο λαμπερά δώρα για τους αγαπημένους σας, η Εθνική Τράπεζα είναι εδώ, για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Χριστούγεννα και go4more… ο συνδυασμός για να βγαίνετε κερδισμένοιΣτα καταστήματα Hondos Center και στο www.hondoscenter.com οι αγορές σας γίνονται ακόμη πιο συναρπαστικές, αφού μπορείτε να βρείτε μοναδικά προϊόντα ομορφιάς και μόδας για όλους. Χρησιμοποιώντας, μάλιστα, τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έως και τις 31/12/23, κερδίζετε το 10% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους.

Επιπλέον αμέτρητες επιλογές παιχνιδιών περιμένουν να τις ανακαλύψετε στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο www.moustakastoys.gr. Προσφέρετε τα πιο όμορφα και γιορτινά δώρα, που θα φέρουν χαρά και χαμόγελα σε όλους. Για κάθε αγορά αξίας 30€ και άνω, έως τις 31/12/23, με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε το 10% της αξίας τους σε go4more πόντους.

Μας… ζεσταίνει

Και για να γεμίσετε ζεστασιά το σπίτι σας τις κρύες μέρες του χειμώνα, μπορείτε να προμηθευτείτε πετρέλαιο θέρμανσης από τα επιλεγμένα πρατήρια Shell, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα go4more, έως και τις 15/01/2024.

Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, για αγορά πετρελαίου αξίας 500€ και άνω, κερδίζετε το 6% της αξίας της συναλλαγής σας σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας και δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες δόσεις, καθώς και το 3%της αξίας της συναλλαγής σας σε go4more πόντους με χρήση χρεωστικής κάρτας.

Φέτος τα Χριστούγεννα κάντε μοναδικά δώρα τεχνολογίας στους αγαπημένους σας. Επισκεφuείτε τα καταστήματα COSMOTE και Γερμανός ή και τα eshop τους, βρείτε δώρα τεχνολογίας για όλους και κερδίστε το 15% της αξίας των συναλλαγών σας, κάνοντας αγορές αξίας 399€ και άνω με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έως και 31/12.

Ετοιμαστείτε για τις πιο λαμπερές γιορτές, παρέα με το go4more. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφτείτε το nbg.gr.

Διαβάστε επίσης

«Αγλαΐα Κυριακού»: Κατέληξε 8χρονο αγόρι – Βρέθηκε θετικό στον στρεπτόκοκκο – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.