Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες, αποστέλλοντας ανθρωπιστική βοήθεια.

Όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έφτασαν στην Καρδίτσα φορτία με: κρεβάτια, στρώματα και μαξιλάρια, για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες πληγέντων. Τα φορτία με την ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκαν στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο.

Ο Σεβασμιότατος μετά την παραλαβή της βοήθειας δήλωσε:

«Παραλάβαμε την ανθρωπιστική βοήθεια την οποία μας έστειλε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και περιλαμβάνει κρεβάτια, στρώματα και μαξιλάρια. Το υλικό θα μοιραστεί στα χωριά μας και όπου αλλού παρίσταται σχετική ανάγκη ώστε να επιστρέψουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους και να κοιμούνται μέσα σε αυτά.

Η φιλάνθρωπη προσφορά και το αίσθημα της αλληλεγγύης αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της κουλτούρας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Το ήθος, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν όλο το προσωπικό που στελεχώνει τον Όμιλο και ιδιαίτερα τον ιδρυτή αυτού, Πρόεδρο Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο.

Εκφράζουμε από καρδιάς τις θερμές ευχαριστίες μας για τη φιλάνθρωπη αυτή προσφορά αγάπης και ευχόμαστε όπως αποβεί παράδειγμα προς μίμηση.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, αναφερόμενος στην αποστολή βοήθειας δήλωσε:

«Η αποστολή της βοήθειας αυτής αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους από τη θεομηνία συμπολίτες μας. Ο Όμιλός μας θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των πλημμυροπαθών».

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1984, με την ίδρυση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι από τον Δρ. Γεώργιο Β. Αποστολόπουλο.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παραμένει πιστός στη διαρκή του δέσμευση να βρίσκεται «πάντα ένα βήμα μπροστά», προσφέροντας κορυφαίες και καινοτόμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

Σήμερα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών διαθέτει 6 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, το Ιατρικό Δάφνης και το Ιατρικό Περιστερίου.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών διαθέτει συνολικά 1.200 κλίνες, απασχολεί πάνω από 3.000 εργαζόμενους, συνεργάζεται με περισσότερους από 2.800 κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με διεθνή εμπειρία, διαθέτει 4 ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών επενδύει σταθερά στην επιστημονική πρωτοπορία και την τεχνολογία αιχμής, με σκοπό να ανεβάζει διαρκώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Πιστός στο όραμα του ιδρυτή του να αναστρέψει το κύμα ροής Ελλήνων ασθενών προς το εξωτερικό τη δεκαετία του ’80, ο Όμιλος έχει πλέον περάσει «ένα βήμα μπροστά», θέτοντας ως προτεραιότητα την προσέλκυση διεθνών ασθενών στην Ελλάδα, συνεισφέροντας, έτσι, στην εθνική οικονομία με συντονισμένες ενέργειες ιατρικού τουρισμού.

Διαβάστε επίσης 

Παγκόσμια πρωτοτυπία για το ΥΓΕΙΑ: Επιτυχημένη ενδοσκοπική αφαίρεση υποτροπής όγκου στομάχου

Χρυσοχοΐδης: Εφαρμογή για τις ελλείψεις φαρμάκων – Απαλλαγή από τη συμμετοχή των Θεσσαλών

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.