Vichy: Ολοκληρωμένες λύσεις της Dercos για την πιτυρίδα και την τριχόπτωση

Το δερματολογικό σαμπουάν Dercos Andi-Dandruff DS κατά της πιτυρίδας και το Ολοκληρωμένο Δερμοκαλλυντικό Πρωτόκολλο για την τριχόπτωση από την Vichy, είναι οι κορυφαίες λύσεις που συνιστούν οι δερματολόγοι σε όλον τον κόσμο.

Η DERCOS δημιουργήθηκε το 1964 και εδώ και 50 χρόνια, πρωτοπορεί μέσω καινοτομιών και έρευνας στον τομέα του τριχωτού, προκειμένου να προσφέρει λύσεις σε θέματα που αφορούν το τριχωτό της κεφαλής όπως η πιτυρίδα αλλά και η τριχόπτωση.

Απευθυνόμενη σε όλους όσοι ταλαιπωρούνται από πιτυρίδα είτε άντρες είτε γυναίκες, το DERCOS ANTI-DANDRUFF DS αποτελεί την κορυφαία λύση που συνιστούν οι δερματολόγοι σε όλον τον κόσμο για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας καθώς χάρη στη μοναδική δερματολογική σύνθεσή του, προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα με βέλτιστη ανοχή, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις πιτυρίδας ενώ είναι κατάλληλο ακόμα και για το ευαίσθητο τριχωτό.

Παράλληλα, χάρη στην εξειδίκευσή της στο τριχωτό και τα μαλλιά, σε συνεργασία με δερματολόγους, η DERCOS ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο δερμοκαλλυντικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, που αποτελείται από το δυναμωτικό σαμπουάν Energy + και το πρόγραμμα Aminexil Clinical 5. Το πρωτόκολλο DERCOS κατά της τριχόπτωσης είναι εμπλουτισμένο με πανίσχυρα δερματολογικά ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης και, ταυτόχρονα, δίνουν δύναμη & όγκο στα μαλλιά. Είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες με ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής ενώ παράλληλα είναι υποαλλεργικό.

Διαβάστε επίσης

Παγωτά με χαμηλά λιπαρά, vegan ή χωρίς προσθήκη ζάχαρης – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

ΧΑΠ: Όταν η ζέστη καίει την ανάσα – Το στρες που προκαλείται σε καρδιά και πνεύμονες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.