ELPEN: Για ακόμα μια χρονιά ταξίδεψε με την Ομάδα Αιγαίου

Για μια ακόμη χρονιά η ELPEN στάθηκε αρωγός στο πολύτιμο έργο της Ομάδας Αιγαίου, στηρίζοντας τους κατοίκους στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αρχιπελάγους και συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσής τους. Ειδικότερα, συμμετείχε στον 29ο Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου Πελάγους, που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως και τις 14 Μαΐου 2023.

Μετρώντας 23 χρόνια σταθερής και αδιάλειπτης σύμπραξης, ELPEN και Ομάδα Αιγαίου ένωσαν και φέτος τις δυνάμεις τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου Πελάγους. Η μακροχρόνια αυτή σύμπραξη έχει διαχρονικά αποδώσει σπουδαίους καρπούς, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες και υλοποιώντας έργα για αναβάθμιση υποδομών. Φέτος, η ELPEN προσέφερε εξοπλισμό για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κουφονησίου, καθώς και υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο Γυμνάσιο της Αμοργού και στο νηπιαγωγείο της Ίου.

ELPEN: Για ακόμα μια χρονιά ταξίδεψε με την Ομάδα Αιγαίου

Αναφερόμενος στο φετινή σύμπλευση της ELPEN με την Ομάδα Αιγαίου, ο co-CEO του ομίλου ELPEN, κ. Θεόδωρος Τρύφων τόνισε «Για μια ακόμη χρονιά συμπορευόμαστε ενεργά με την Ομάδα Αιγαίου στον περίπλου της Ελληνικής ακτογραμμής και των νησιών μας. Τα 23 χρόνια της κοινής μας διαδρομής οφείλονται στο σπουδαίο όραμα που μας εμπνέει στο μοναδικό αυτό ταξίδι, να προσφέρουμε σε αυτά τα μοναδικά μέρη με έργα ουσίας που δημιουργούν ελπίδα όχι μόνο στους ακρίτες νησιώτες μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.».

Η Ομάδα Αιγαίου δραστηριοποιείται από το 1995 στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους κατοίκους των μικρών και ακριτικών νησιών και στην ενημέρωσή τους για επίκαιρα θέματα υγείας. Υποστηρίζοντας το έργο της, η ELPEN έχει στηρίξει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό δράσεων που υλοποιήθηκαν στα νησιά Ανάφη, Κεραμειδού, Κουφονήσι, Ηρακλειά, Αστυπάλαια, Θύμαινα, Φούρνοι, Δονούσα, Αμοργό, Ίο, Αγαθονήσι, Αρκιοί, Λειψοί, Πάτμος, Κίναρος, Αμοργός και Φολέγανδρος.

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμη «Χρυσή» διάκριση για το ΥΓΕΙΑ, από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης 

Novo Nordisk: Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη και στο Olympus Marathon

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.