Η DEMO υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ελληνικές επιχειρήσεις

Η φαρμακευτική βιομηχανία DEMO, υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ελληνικές επιχειρήσεις, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της για δράσεις και πρωτοβουλίες που διασφαλίζουν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση στο εργασιακό περιβάλλον.

Η DEMO υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

«Στη DEMO, κατά την διάρκεια όλων των διαδικασιών τηρείται και εφαρμόζεται αυστηρά και απαρέγκλιτα η αρχή των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης. Η προαγωγή και διαχείριση της διαφορετικότητας στον χώρο εργασίας είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για εμάς, καθώς αποτελεί βασικό πυλώνα της εταιρικής διακυβέρνησης της DEMO. Ενθαρρύνουμε τη μοναδικότητα, γιορτάζουμε τη δημιουργικότητα και εργαζόμαστε αδιάκοπα για ένα υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον ποικιλομορφίας και συμπερίληψης», δήλωσε η κα Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη DEMO ABEE.

«Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEΕ, που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων, υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι όταν στο δίκτυο των επιχειρήσεων που υπερασπίζονται τη διαφορετικότητα και προάγουν την ένταξη όλων, προστίθενται νέες που έχουν να προσφέρουν με τις δικές τους καλές πρακτικές και το σχεδιασμό και υλοποίηση δράσεων στην κατεύθυνση του σεβασμού και της αποδοχής», δήλωσε ο κος Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019. Η Ελλάδα έγινε η 23η χώρα που υπεγράφη η Χάρτα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Στη χώρα μας η Χάρτα Διαφορετικότητας, υλοποιείται από το ΚΕΑΝ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση.

Διαβάστε επίσης

7 πράγματα που παραβλέπουν οι γυναίκες για την ηλικία των 50 ετών

Οι καλύτερες τροφές με βιταμίνη Ε και τα συμπτώματα ανεπάρκειας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.