Η DEMO στο πλευρό του Συλλόγου «Αμυμώνη»

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, φέτος το Πάσχα στηρίζει το έργο του Συλλόγου Αμυμώνη, προμηθευόμενη περισσότερες από 1.320 λαμπάδες για τους ανθρώπους της εταιρείας.

Πιστή στον εταιρικό κώδικα αξιών για δράσεις που έχουν σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, η DEMO στηρίζει το πολύτιμο έργο του Συλλόγου που βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί και ενήλικα με οπτική και πρόσθετες αναπηρίες. Η Αμυμώνη είναι ο μόνος πανελλήνιος φορέας που παρέχει εκπαίδευση, φροντίδα και θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες με οπτική αναπηρία και πρόσθετες αναπηρίες καλύπτοντας όλο το ηλικιακό τους φάσμα, στηρίζοντας παράλληλα με κάθε τρόπο τις οικογένειές τους.

«Η λειτουργία της DEMO είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσφορά προς την κοινωνία. Έτσι, φέτος το Πάσχα, κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά τα παιδιά της Αμυμώνης, με στόχο να
ευαισθητοποιήσουμε όλους τους συνανθρώπους μας και να τους ενθαρρύνουμε να συνεργαστούμε, σε αυτήν τη γιορτή αγάπης, για έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς», δήλωσε η κα Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη DEMO ABEE.

Σχετικά με τη DEMO ABEE

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στην παραγωγή ενεσίμων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 66.000 τ.μ. που περιλαμβάνουν 4 παραγωγικές μονάδες, 25 γραμμές παραγωγής και εργαστήρια έρευνας και ποιοτικού ελέγχου.

Η DEMO απασχολεί σήμερα πάνω από 1200 εργαζόμενους σε Αττική και Θεσσαλονίκη και είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στην Ελλάδα στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών. Η εταιρεία έχει ευρεία δραστηριότητα διεθνώς εξάγοντας πάνω από το 85% της παραγωγής της, ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σήμερα η DEMO υλοποιεί ένα πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο 356εκ.ευρω που εστιάζει στην ενίσχυση της θέσης της διεθνώς και την είσοδό της σε τομείς με υψηλή αναπτυξιακή προοπτική όπως η ανάπτυξη και παραγωγή πρώτων υλών και βιοομοειδών φαρμάκων.

Διαβάστε επίσης ΟΠΑΠ

Επιστροφή στην εργασία για τον ογκολογικό ασθενή – Πόσο εύκολο είναι;

Πρωταθλητής για ακόμα μια χρονιά ο ΟΠΑΠ στα Sports Marketing Awards

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.