Βραβεία Prix Galien: 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των δέκα χρόνων παρουσίας των διεθνούς κύρους φαρμακευτικών βραβείων Prix Galien στην Ελλάδα, πραγματοποιείται το Galien Innovation Forum στις 4 Απριλίου 2023, στο Divani Apollon Palace & Thalasso και η 6η Τελετή Απονομής στις 5 Απριλίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πέρα από το αμιγώς διαγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, όπου θα αναδειχθούν τα καλύτερα φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα της δεκαετίας 2013-2022 και τις υποψηφιότητες για το 2023, στην τελετή απονομής θα πραγματοποιηθούν και οι ακόλουθες τιμητικές βραβεύσεις:

Βραβεία Prix Galien

Ανθρωπιστικό Βραβείο «Pro Bono Humanum» – Αθανάσιος Μαρτίνος, μέγας Έλληνας ευεργέτης, για τη σημαντική συνεισφορά του στο χώρο της Υγείας, (tbc)
«Διαπρεπής Έλληνας Ηγέτης της Παγκόσμιας Φαρμακοβιομηχανίας» – Dr. George Skangos, CEO Vir Biotechnology Inc.

Ερευνητικό Βραβείο «Galien Scientific Research Award» – Χρήστος Κυρατσούς, Senior Vice President of Research, Regeneron Pharmaceuticals Inc.

Βραβείο Συλλόγων Ασθενών «Patient Initiative Award» – Ένωση Ασθενών Ελλάδας

Τιμητική Διάκριση «Τιμώμενη Εταιρία Ψηφιακής Καινοτομίας» στην Pfizer Hellas για το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

Τιμητική Διάκριση «Pharma For Society» στην Servier Hellas για το πρόγραμμα MyComeback@Work

Τιμητική Διάκριση «Τιμώμενη Εταιρία Φαρμακευτικής Καινοτομίας» στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, με πρόεδρο και CEO την κα Ιουλία Τσέτη, για την ανάπτυξη και τη συμβολή της στην ελληνική οικονομία

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν σημαντικοί εκπρόσωποι της Πολιτείας, Υπουργοί, Πρέσβεις, επιστήμονες κύρους, διαπρεπείς ερευνητές, στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας, εκπρόσωποι των συλλόγων ασθενών και δημοσιογράφοι υγείας.

Galien Innovation Forum

Το Galien Innovation Forum θα έχει ως θέμα: «Ελλάδα 2023, συζητώντας για την έρευνα και τις επενδύσεις στο χώρο της υγείας».

Πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του Galien Forum θα είναι ο κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης και θα χωρίζεται σε τρεις θεματικές ενότητες ως εξής:

1. Υπηρεσίες – Συστήματα υγείας – Νέες τεχνολογίες και Digital Health

2. Έρευνα & Καινοτομία και Επενδύσεις

3. Ασθενείς & Ποιότητα ζωής

Διαβάστε επίσης 

Έρχεται το πρώτο HUB για ασθένειες που οφείλονται σε μη λειτουργικές πρωτεΐνες

Έλενα Χουλιάρα (AstraZeneca): 20 νέα φάρμακα και αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα ως το 2030

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.