Όμιλος Ευρωκλινικής: Καμπάνια ενημέρωσης – Το Εγκεφαλικό μπορεί να θεραπευτεί

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής, δημιούργησε μία νέα ενημερωτική βίντεο-καμπάνια, με κεντρικό θέμα το Εγκεφαλικό και την πρόληψή του, αποτυπώνοντας τις μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν την εμπειρία του εγκεφαλικού και κατάφεραν να το ξεπεράσουν αποτελεσματικά στη Μονάδα Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών της Ευρωκλινικής.

Η καμπάνια της Ευρωκλινικής, με κεντρικό μήνυμα «Το εγκεφαλικό μπορεί να θεραπευτεί» έχει βασικούς πρωταγωνιστές 4 καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι μοιράζονται τη δική τους εμπειρία με το εγκεφαλικό, πώς το βίωσαν από τα πρώτα συμπτώματα μέχρι και το εξιτήριο και πώς κατάφεραν να το ξεπεράσουν, με σκοπό να γίνει ευρύτερα γνωστό ότι το εγκεφαλικό δεν έχει φύλο και ηλικία, έχει όμως θεραπεία, αρκεί ο ασθενής να δράσει άμεσα.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής, Αντώνης Βουκλαρής, ανέφερε «Είμαστε πολύ υπερήφανοι, καθώς μέσα από αυτήν την καμπάνια ευαισθητοποίησης αποδεικνύεται η υψηλή ποιότητα και η εξειδίκευση της Μονάδας Εγκεφαλικών της Κλινικής μας, με αποτέλεσμα πολλοί συνάνθρωποί μας να είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να έχουν μια φυσιολογική και ποιοτική ζωή χωρίς αναπηρίες και να μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας».

Η Υπεύθυνη Μονάδας Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών Επεισοδίων της Ευρωκλινικής, Βάσω Ζησιμοπούλου, δήλωσε: «Το εγκεφαλικό είναι η πρώτη αιτία μη αναστρέψιμης αναπηρίας παγκοσμίως και για αυτό η άμεση προσέλευση του ασθενούς σε μία εξειδικευμένη και πλήρως οργανωμένη μονάδα είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιβίωσή του και την αποφυγή αναπηρίας.

Η ευαισθητοποίηση του κόσμου μέσα από αυτήν την καμπάνια είναι πολύ σημαντική, γιατί το εγκεφαλικό μας αφορά όλους. Είναι ευκαιρία να γίνει γνωστό ότι το εγκεφαλικό έχει θεραπεία αρκεί να γνωρίζουμε τα συμπτώματα και πώς να δράσουμε».

Διαβάστε επίσης 

Novo Nordisk Hellas: Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον διαβήτη στο Lycabettus Run

«Δευτέρα Καθαρά»: Μία σημαντική περιβαλλοντική πρωτοβουλία από τον Μακεδονικό Χαλβά

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.