Δ. Δέμος: Οι νέες επενδύσεις, η δουλειά με την οικογένεια και το κοινωνικό πρόσωπο της DEMO ΑΒΕΕ

Για τις νέες επενδύσεις, που «τρέχουν» αυτή την περίοδο και υπόσχονται να αλλάξουν τη φαρμακευτική αγορά, όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα, μιλάει στο Table for Two διευθύνων σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας DEMO ΑΒΕΕ Δημήτρης Δέμος.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο του νοσοκομειακού φαρμάκου και είναι κυρίως γνωστή για τα ενέσιμα προϊόντα, ενώ ξεχωρίζει και για την εξαγωγική της δραστηριότητα. Εξάγει το 85% της παραγωγής της σε 85 χώρες του κόσμου.

To HUB της DEMO στην Τρίπολη

Η DEMO ΑΒΕΕ ετοιμάζει ένα HUB στην Τρίπολη, ένα Κέντρο Καινοτομίας.

«Η παραγωγή πρώτων υλών για πρώτη φορά στην Ελλάδα – πρώτων υλών χημικής προέλευσης – και υπάρχει και μια δεύτερη δραστηριότητα η παραγωγή βιοτεχνολογικών προϊόντων, επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το νέο Campus στην Τρίπολη περιλαμβάνει κυρίως νέες κατηγορίες φαρμάκων», αναφέρει ο κ. Δημήτρης Δέμος.

Σε σχέση με την εμπιστοσύνη των Ελλήνων στα γενόσημα φάρμακα, ο κ. Δέμος αναφέρει ότι ο κόσμος όλο και περισσότερο αντιλαμβάνεται την αξία των ελληνικών προϊόντων. Εκφράζει, δε, την απογοήτευσή του, που σε τόσες χώρες τα ελληνικά φάρμακα χαίρουν μεγάλης εμπιστοσύνης και στην Ελλάδα κάποιοι ακόμη δυσπιστούν.

Όσο για το ότι συνεργάζεται στενά με τα αδέλφια του για την εταιρεία και τις προκλήσεις, τις οποίες ενέχει αυτή η συνεργασία, απαντά χαριτολογώντας ότι η δουλειά δεν λείπει ποτέ ούτε από τα οικογενειακά τραπέζια τις Κυριακές.

Η DEMO ΑΕΒΕ διακρίνεται για την κοινωνική της συνεισφορά και για το κοινωνικό της πρόσωπο. Ένα πράγμα, που κρατά ο κ. Δέμος από τον πατέρα του Σταύρο Δέμο, ιδρυτή της φαρμακοβιομηχανίας είναι ότι η εταιρεία δεν είναι τα κτίρια ή τα μηχανήματα, αλλά οι άνθρωποι. «Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι κάτι, που πάντα πρέπει να το προσέχουμε».

Για το μυστικό της επιτυχίας ο διευθύνων σύμβουλος της DEMO είναι σαφής: «Δεν υπάρχει τύχη, η τύχη έρχεται μόνο, όταν κάνεις πολλή δουλειά».

Πηγή: mononews.gr

Διαβάστε επίσης

Σήμα κινδύνου στέλνουν οι ΩΡΛ στους γονείς μικρών παιδιών για τις λοιμώξεις του ανωτέρου αναπνευστικού

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επισκέφτηκε το Αντικαρκινικό νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.