MSD: Χρυσό βραβείο για την πρωτοβουλία «Η υγεία μου, η Ζωή μου»

Χρυσό βραβείο απέσπασε η εκπαιδευτική αντικαπνιστική πρωτοβουλία, της MSD,«Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ» (https://ygeiamouzoimou.gr/),στα Healthcare Business Awards 2022, η οποία ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας, με την Quality Net και την ΕΟΠΕ.

Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η καλλιέργεια αντικαπνιστικής κουλτούρας στις νεότερες γενιές, για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα αλλά και η καλλιέργεια υγιεινών προτύπων ζωής, που προωθούν την υγεία και την ευεξία.

Μέσω του προγράμματος, σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος, μαθητές, γονείς και καθηγητές, ενημερώθηκαν για μια σειρά από θέματα όπως πρόληψη του καπνίσματος, διατροφή, σωματική δραστηριότητα, καλλιέργεια αυτοεκτίμησης, φιλία και κοινωνική συναναστροφή.

Η συνεργασία αυτή μπορεί να αποτελέσει ένα παράδειγμα αποτελεσματικής κοινωνικής παρέμβασης και να δημιουργήσει ένα θετικό προηγούμενο για συνεργασίες σε επίπεδο κοινότητας, για θέματα δημόσιας υγείας. Με πρωτοβουλίες όπως αυτή, η MSD αποδεικνύει έμπρακτα πως στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της έχει τον άνθρωπο, ενώ παραμένει πιστή στην αποστολή της να σώζει και να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων παγκοσμίως.

Σχετικά με την MSD

Στην MSD, γνωστή ως Merck & Co., Inc Rahway, NJ, ΗΠΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την επίτευξη του κοινού μας σκοπού: Χρησιμοποιούμε τη δύναμη των επιστημών αιχμής, για να να βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 130 χρόνια, φέρνουμε την ελπίδα στους ανθρώπους ανακαλύπτοντας και αναπτύσσοντας σημαντικές θεραπείες και εμβόλια.. Φιλοδοξούμε να είμαστε μια βιοφαρμακευτική εταιρεία με εξέχουσα θέση παγκοσμίως, εστιάζοντας στην εντατική έρευνα, για να συμβάλλουμε στην παροχή καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων, που προάγουν την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών σε ανθρώπους και ζώα. Καλλιεργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον διαφορετικότητας και συμπερίληψης και λειτουργούμε υπεύθυνα για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές, βιώσιμο και υγιές μέλλον για όλους τους ανθρώπους και τις κοινότητες.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.