Συγχωνεύονται Euromedica και Ερρίκος Ντυνάν

Σε καταρχήν συμφωνία για την απορρόφηση του Ομίλου Euromedica, ήρθε η εταιρεία Ημιθέα, ιδιοκτήτρια του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, με στόχο τη δημιουργία ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα.

Με την ολοκλήρωση της απορρόφησης, η Ημιθέα θα διαθέτει έναν πλήρως καθετοποιημένο Όμιλο με παρουσία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, και σε Κέντρα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, με ευρεία γεωγραφική κάλυψη της Ελληνικής Επικράτειας.

Το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν θα πλαισιωθεί από 7 Γενικές και Μαιευτικές Κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Κοζάνη, από ένα δίκτυο 23 Διαγνωστικών Κέντρων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λάρισα, Πιερία, Αλεξανδρούπολη), καθώς και από ένα Κέντρο Αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη.

Ο νέος όμιλος υγείας θα απασχολεί πάνω από 2.700 εργαζομένους, ενώ θα διαθέτει περισσότερες από 1000 κλίνες δευτεροβάθμιας φροντίδας πανελληνίως, έχοντας τη δυνατότητα να εξυπηρετεί πάνω από 120.000 περιστατικά το χρόνο. Στην πρωτοβάθμια περίθαλψη το δίκτυο του ομίλου, στην ωρίμανσή του, θα μπορεί να εξυπηρετεί πάνω από 1.000.000 επισκέψεις ετησίως μέσα από ένα πλέγμα 3.500 συνεργαζόμενων ιατρών σε όλη την Ελλάδα.

Η διαδικασία απορρόφησης θα ξεκινήσει σύντομα και η ολοκλήρωσή της τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων Αρχών Ανταγωνισμού και τη λήψη των προβλεπόμενων στο νόμο εταιρικών εγκρίσεων.

Η ανακοίνωση για τη συμφωνία Euromedica και Ερρίκος Ντυνάν

Σε καταρχήν συμφωνία για την απορρόφηση του Ομίλου EUROMEDICA ανακοινώνει ότι ήρθε η εταιρεία ΗΜΙΘΕΑ ΜΑΕ («Ημιθέα»), ιδιοκτήτρια του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Στόχος, όπως αναφέρεται, είναι «η δημιουργία ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους Υγείας στην Ελλάδα. Με την ολοκλήρωση της απορρόφησης, η ΗΜΙΘΕΑ θα διαθέτει έναν πλήρως καθετοποιημένο Όμιλο με παρουσία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, και σε Κέντρα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, με ευρεία γεωγραφική κάλυψη της Ελληνικής Επικράτειας».

Διαβάστε επίσης

DEMO : Νέο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη – Επίσκεψη Μ.Σχοινά

Pfizer CDI: Συνεργασίες με ΑΠΘ και Πανεπιστήμιο Πατρών, για ψηφιακές καινοτομίες στην υγεία

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.