MSD : Διπλή διάκριση για τις δράσεις της στη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Διπλή διάκριση, έλαβε η MSD Ελλάδας, στην φετινή τελετή απονομής των βραβείων «Bravo! Sustainability Dialogue & Awards 2022, στο Πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2022 με στόχο την ανάδειξη της Βιώσιμης Ανάπτυξης ως ουσιαστικής στρατηγικής επιλογής για τις επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, η MSD Ελλάδας, διακρίθηκε για τις δράσεις της σχετικά με το «Diversity & Inclusion – Πρωτοβουλίες υποστήριξης της διαφορετικότητας & της συμπερίληψης στην MSD» στην θεματική Ανθρώπινα Δικαιώματα, Πυλώνας ΚΟΙΝΩΝΙΑ, καθώς και για την εκπαιδευτική αντικαπνιστική πρωτοβουλία «Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ»: μια νέα πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρωτοβουλία που στοχεύει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών σχετικά με το κάπνισμα», στην θεματική Κοινωνική Ένταξη & Ισότιμη Πρόσβαση, στον Πυλώνα ΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.

Ίσες ευκαιρίες και σεβασμός στη διαφορετικότητα

Το «Diversity & Inclusion» είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της MSD, η οποία θέτει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τους ίδιους τους ανθρώπους της. Η εταιρεία, με επιλογές που προάγουν τις ίσες ευκαιρίες και το σεβασμό στη διαφορετικότητα, συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος με συμπερίληψη και χωρίς αποκλεισμούς. Ταυτόχρονα, η MSD μέσα από τα ενεργά εταιρικά της δίκτυα όπως το Women’s Network και το Next Generation Network και ειδικά προγράμματα, προσφέρει δυνατότητες συνεχούς μάθησης και επαγγελματικής ανάπτυξης, προωθεί την ευημερία και την πολυμορφία, ενώ παράλληλα επιδιώκει για το προσωπικό της τη διασφάλιση της ισορροπίας προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Η εκπαιδευτική πρωτοβουλία, με τίτλο «Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ», https://ygeiamouzoimou.gr/ έχει στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών, γονέων και συνολικά της σχολικής κοινότητας σχετικά με την αποφυγή του καπνίσματος για τη διατήρηση καλής υγείας.

Σε αυτήν την πρωτοβουλία φορέας υλοποίησης ήταν το QualityNet Foundation και είχε την επιστημονική αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) καθώς και την υποστήριξη της MSD για το 2021. Μέσω του προγράμματος, σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος, μαθητές και γονείς ενημερώθηκαν για μια σειρά από θέματα όπως πρόληψη του καπνίσματος, διατροφή, σωματική δραστηριότητα, καλλιέργεια αυτοεκτίμησης, φιλία και κοινωνική συναναστροφή.

Με τις δράσεις αυτές, η MSD, ανταποκρίνεται σε σύγχρονες ανάγκες και επενδύει στους ανθρώπους και την κοινωνία, δημιουργώντας υπεραξίες και αποδεικνύοντας ότι είναι μια καινοτόμος εταιρεία, που επενδύει με κάθε τρόπο στην βελτίωση της κάθε ζωής.

Διαβάστε επίσης

MSD: Στις κορυφαίες εταιρείες που προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη

Έρευνα ΣΦΕΕ-ΙΟΒΕ για τη φαρμακευτική αγορά στη μετά COVID εποχή

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.