Amgen Hellas: Επιβράβευση για το εργασιακό περιβάλλον

Για τέταρτη χρονιά, η Amgen Hellas κέρδισε μία θέση ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Ειδικότερα, η Amgen Hellas, συγκαταλέγεται και το 2022 στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Great Place to Work ® Institute Hellas.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση των προσπάθειών μας που αναδεικνύει τον ανθρώπινο παράγοντα ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης και αντικατοπτρίζει την πεποίθηση ότι η επιτυχία κρίνεται στη δύναμη της ομάδας.

H Amgen ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα πριν 15 χρόνια, το 2007. Mε πίστη στο όραμά της για πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες και συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, συνεχίζει να έχει ως κύρια αποστολή της να βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία των ασθενών.

Μέσα από τη διάκριση αυτή επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως οι πραγματικά πρωτοπόρες ιδέες μπορούν να προέλθουν μόνον από έναν χώρο εργασίας που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την ομαδικότητα, τη συνέπεια, την επικοινωνία, την εμπιστοσύνη, το πάθος, την αφοσίωση εφαρμόζοντας τις πρακτικές εκείνες που εξασφαλίζουν για τους ανθρώπους ένα ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Amgen Hellas: Επιβράβευση για το εργασιακό περιβάλλον

«Για όλους εμάς στην Amgen Hellas, η διάκριση ως ένα “Great Place to Work” για τέταρτη φορά, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι ο τρόπος που λειτουργούμε, το πάθος μας και η αφοσίωσή μας, μπορούν να κάνουν τη διαφορά! Όλα ξεκινούν από τους ανθρώπους μας. Ακόμα και την δύσκολη περίοδο της πανδημίας καταφέραμε όχι μόνο να παραμείνουμε ενωμένοι και να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο, αλλά να διαπιστώσουμε ότι η επιτυχία κρύβεται στη δύναμη του «μαζί» και της ομάδας. Η βράβευση μας επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως η επιτυχία προέρχεται μόνο από ένα χώρο εργασίας που ενθαρρύνει την διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη, την ομαδικότητα, τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη.

Στόχος και δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους μας σε ένα περιβάλλον που ο κάθε ένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μας!» υπογράμμισε σε σχέση με τη διάκριση η Εύη Μωραΐτη, Human Resources Lead της Amgen Hellas.

«Η αναγνώριση της Amgen Hellas, για μια φορά ακόμα, ως μια από τις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα μας γεμίζει χαρά, περηφάνεια αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον. Στους γεμάτους προκλήσεις και αβεβαιότητα καιρούς μας, η επιτυχία μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τους ανθρώπους μας και το καθημερινό χαμόγελό τους» συμπλήρωσε ο Γιώργος Τουσίμης, Γενικός Διευθυντής AMGEN Ελλάδος & Κύπρου.

Διαβάστε επίσης 

ΙΑΣΩ: Δέκα δωρεάν τοκετοί για την ημέρα της μητέρας

Πένυ Ρέτσα: Στόχος η πρόσβαση των ασθενών στη φαρμακευτική καινοτομία

 

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.