Angelini Pharma : Ο Jannis Gabriele, νέος Country Manager

Ο Jannis Gabriele, νέος Country Manager της Angelini Pharma Hellas ο οποίος ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντα του από την 1η Απριλίου του 2022. Συγκεκριμένα, ο κ. Jannis κατέχει τη θέση του Country Manager της Angelini Pharma Ελλάδας & Βουλγαρίας, έχοντας ως έδρα την Αθήνα.

Ο Jannis Gabriele διαθέτει πολυετή εμπειρία, άνω των 17 ετών, στον φαρμακευτικό κλάδο, ενώ εντάχθηκε στην εταιρεία το 2015 όπου κατείχε θέσεις ευθύνης, στην Angelini Pharma Ρωσίας και Ρουμανίας. Νωρίτερα εργάστηκε στη CSCPharmaceuticals και τη HiltiGroup και διαθέτει τίτλο σπουδών στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Bocconi, στην Ιταλία.

Angelini Pharma : Ο Jannis Gabriele, νέος Country Manager

«Εντάσσομαι στην Angelini Pharma Hellas μετά από πολυετή εμπειρία στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια και είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της AngeliniPharma στο απαιτητικό περιβάλλον της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας, σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ.Gabriele και πρόσθεσε.

Επικεντρώνουμε την προσοχή μας πρωτίστως στην Ψυχική Υγεία και την φροντίδα των καταναλωτών και συμβάλλουμε στην παροχή καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων σε αυτές τις θεραπευτικές κατηγορίες, στους Έλληνες επαγγελματίες υγείας, στα φαρμακεία και στους ασθενείς».

Διαβάστε επίσης 

Pfizer – Έσοδα σχεδόν 26 δισ. δολάρια στο πρώτο τρίμηνο του 2022, αυξημένα κατά 77%

Πένυ Ρέτσα: Στόχος η πρόσβαση των ασθενών στη φαρμακευτική καινοτομία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.